Net buiten het centrum van het Zuid-Italiaanse Altamura komen de lekkerste broden en focaccia’s uit de houtoven van bakkerij DiGesú. Beppe en zijn familie weten wel raad met traditionele recepten en maken ambachtelijk pizzadeeg met semolina di grano reminicata, waardoor deze pizza’s prachtig goudbruin bakken met een knapperige korst. In deze box zijn echte favorieten verzameld die top zijn voor erop. Voor ieder wat wils om Italiaanse te genieten.
Deze box bevat:
- Pizzabodems, 4 stuks
- Passata della nonna
- Fish Tales tonijn in olijfolie
- Appelkappertjes
- Verse basilicum
- Geraspte jonge kaas
- Geraspte Parmezaanse kaas
- Gesneden pancetta
- Mozzarella di bufala DOP
- Rucola
- Tomatenmix
In de pizzabox vindt u verschillende ingrediënten om mee de keuken in te duiken. Beleg hoe u ’t zelf het allerlekkerst vindt of probeer onze suggesties eens!
Pizza Pancetta
Met Parmezaanse kaas, pancetta en naar smaak rucola
Pizza Napoletana
Met tomaat, kaas, tonijn en appelkappertjes
Pizza Margherita
Met passata della nonna, mozzarella en verse basilicum
Pizza Verdure
Met passata della nonna, plakjes tomaat, kaas en rucola
Maak ‘m helemaal af!
Nóg lekkerder? Bestel er dan deze extra smaakmakers bij!
Een echt cadeau waarbij iedereen kan genieten naar eigen smaak. Hiermee geeft u een fantastische fles Cava Brut en onze Lindenhoff Cadeaubon. Zo kan iedereen kiezen uit alle producten in onze webwinkel of bij onze boerderijwinkel de Marché. Denk aan een mooie wildzwijnboutrollade voor het kerstdiner, de Groente & Fruit Box met alle knollen en kolen uit het seizoen of de verrassende kaasplank geselecteerd door onze kaasmeester!
Onze selectie:
Prijs, exclusief bezorgkosten:
- Cadeaubon 50 euro
- Cadeaubon 75 euro
- Cadeaubon 100 euro
Ontbijten als een koning met de Lindenhoff ontbijt box met verse rustieke ingrediënten voor een uitgebreid ontbijt. De geur van vers afgebakken Tarwe rogge desembrood van stadsbakkerij As waait door het huis en de tafel wordt rijkelijk gevuld met eiersalade met truffel, Bawykov perfect gerookte zalm, coppa citterop en échte boter. En om het af te maken een knapperig, warm breekbrood om thuis af te bakken, heerlijk met clementine jam of toch een paar lekkere smeuïge plakken Gieserland kaas? Bij een feestelijk ontbijt mag natuurlijk de kerststol en versgeperste jus ook niet ontbreken!
Één box, alles voor een Kerstontbijt voor 4 personen in huis. Zet de tafel vol met lekkers, zodat iedereen geniet van een onovertroffen heerlijk begin van de dag.
Onze selectie:
- Tarwe Rogge desembrood van stadsbakkerij As
- Breekbrood van VanMenno
- Special Biologische kerststol van bakkerij Veldkeuken
- Clementine Mandarijn jam
- Bawykov gerookte zalmmoot
- Eiersalde met truffel
- Gesneden coppa citterio
- Beurre cru croquant
- Jonge kaas Gieserland
- Perssinaasappelen
* Foto ter illustratie. Lees de exacte inhoud van de box hierboven!
Da’s een bijzondere kleur op uw bord! Deze gitzwarte, volkoren rijstkorrels komen van de velden van een biologisch familiebedrijf in Piëmont. Die kleur danken de rijstkorrels van Rice Me Up aan het paarse vlies – niet alleen mooi, maar ook vol mineralen en antioxidanten. Zwarte rijst heeft een licht nootachtige smaak die doet denken aan versgebakken brood. De rijst kookt verrukkelijk beetgaar en is daardoor bijzonder geschikt bij vis en in salades.
Met veel liefde en geduld roeren in de pan is het op één na belangrijkste voor een romige risotto. Maar met stipt bovenaan staat het gebruiken van de juiste korrel! Deze biologische carnaroli rijst van Rice Me Up neemt veel vocht op en is perfect om beetgaar te koken. Gebruik dus een mooie wijn, trek zelf bouillon en buon appetito! Verrukkelijk met warmgerookte zalm of gemengde wilde paddenstoelen.
Da’s een bijzondere kleur op uw bord! Deze gitzwarte, volkoren rijstkorrels komen van de velden van een biologisch familiebedrijf in Piëmont. Die kleur danken de rijstkorrels van Rice Me Up aan het paarse vlies – niet alleen mooi, maar ook vol mineralen en antioxidanten. Zwarte rijst heeft een licht nootachtige smaak die doet denken aan versgebakken brood. De rijst kookt verrukkelijk beetgaar en is daardoor bijzonder geschikt bij vis en in salades.
In de uitlopers van de Italiaanse Alpen groeien deze volkoren rijstkorrels op de velden van een biologisch familiebedrijf in Piëmont. De ronde, losse korrel van Rice Me Up is perfect om een rijke risotto te bereiden, smakelijk met paddenstoelen door de lichtzoete smaak. Maar ook erg lekker in salades en bij vlees- of visgerechten of in een stevige soep.
Een klein potje, maar bomvol smaak! Van dit romige dessert van Beillevaire met zachte crème en karamel van bruine suiker blijft u smullen. Lekker luxe om te lepelen na een diner, maar ook om uzelf te verwennen op een doordeweekse avond. Gemaakt met melk van kleinschalige Franse boerderijen.
Beillevaire staat bekend om zalige zuivel – perfecte gerijpte kazen, roomboter en bijzondere desserts. Pascal en zijn vrouw Claudine bezoeken in Frankrijk de beste boeren in elke regio, op zoek naar de mooiste producten. En die delen wij graag met u!
Guanciale is spek afkomstig van de varkenswang – de guancia. Om deze authentieke Italiaanse delicatesse te maken wordt het wangspek ingewreven met zeezout en zwarte peper en vervolgens zo’n drie maanden aan de lucht gedroogd. Het resultaat is een buitengewoon delicate structuur en een unieke, intense smaak. Guanciale is een fantastische smaakmaker voor een tal van Italiaanse gerechten, waaronder traditionele pasta’s zoals Spaghetti alla Carbonara en Bucatini all’Amatriciana. Deze guanciale is aan één stuk, zonder zwoerd, dus te snijden hoe u wilt.
Dit is de ideale katoenen tas om de authentieke producten in te dragen. Daarnaast staat deze shopper ook gewoon mooi op je schouder.