Een echt cadeau waarbij iedereen kan genieten naar eigen smaak. Hiermee geeft u een fantastische fles Cava Brut en onze Lindenhoff Cadeaubon. Zo kan iedereen kiezen uit alle producten in onze webwinkel of bij onze boerderijwinkel de Marché. Denk aan een mooie wildzwijnboutrollade voor het kerstdiner, de Groente & Fruit Box met alle knollen en kolen uit het seizoen of de verrassende kaasplank geselecteerd door onze kaasmeester!
Onze selectie:
Prijs, exclusief bezorgkosten:
- Cadeaubon 50 euro
- Cadeaubon 75 euro
- Cadeaubon 100 euro
Ontbijten als een koning met de Lindenhoff ontbijt box met verse rustieke ingrediënten voor een uitgebreid ontbijt. De geur van vers afgebakken Tarwe rogge desembrood van stadsbakkerij As waait door het huis en de tafel wordt rijkelijk gevuld met eiersalade met truffel, Bawykov perfect gerookte zalm, coppa citterop en échte boter. En om het af te maken een knapperig, warm breekbrood om thuis af te bakken, heerlijk met clementine jam of toch een paar lekkere smeuïge plakken Gieserland kaas? Bij een feestelijk ontbijt mag natuurlijk de kerststol en versgeperste jus ook niet ontbreken!
Één box, alles voor een Kerstontbijt voor 4 personen in huis. Zet de tafel vol met lekkers, zodat iedereen geniet van een onovertroffen heerlijk begin van de dag.
Onze selectie:
- Tarwe Rogge desembrood van stadsbakkerij As
- Breekbrood van VanMenno
- Special Biologische kerststol van bakkerij Veldkeuken
- Clementine Mandarijn jam
- Bawykov gerookte zalmmoot
- Eiersalde met truffel
- Gesneden coppa citterio
- Beurre cru croquant
- Jonge kaas Gieserland
- Perssinaasappelen
* Foto ter illustratie. Lees de exacte inhoud van de box hierboven!
Da’s een bijzondere kleur op uw bord! Deze gitzwarte, volkoren rijstkorrels komen van de velden van een biologisch familiebedrijf in Piëmont. Die kleur danken de rijstkorrels van Rice Me Up aan het paarse vlies – niet alleen mooi, maar ook vol mineralen en antioxidanten. Zwarte rijst heeft een licht nootachtige smaak die doet denken aan versgebakken brood. De rijst kookt verrukkelijk beetgaar en is daardoor bijzonder geschikt bij vis en in salades.
Met veel liefde en geduld roeren in de pan is het op één na belangrijkste voor een romige risotto. Maar met stipt bovenaan staat het gebruiken van de juiste korrel! Deze biologische carnaroli rijst van Rice Me Up neemt veel vocht op en is perfect om beetgaar te koken. Gebruik dus een mooie wijn, trek zelf bouillon en buon appetito! Verrukkelijk met warmgerookte zalm of gemengde wilde paddenstoelen.
Da’s een bijzondere kleur op uw bord! Deze gitzwarte, volkoren rijstkorrels komen van de velden van een biologisch familiebedrijf in Piëmont. Die kleur danken de rijstkorrels van Rice Me Up aan het paarse vlies – niet alleen mooi, maar ook vol mineralen en antioxidanten. Zwarte rijst heeft een licht nootachtige smaak die doet denken aan versgebakken brood. De rijst kookt verrukkelijk beetgaar en is daardoor bijzonder geschikt bij vis en in salades.
In de uitlopers van de Italiaanse Alpen groeien deze volkoren rijstkorrels op de velden van een biologisch familiebedrijf in Piëmont. De ronde, losse korrel van Rice Me Up is perfect om een rijke risotto te bereiden, smakelijk met paddenstoelen door de lichtzoete smaak. Maar ook erg lekker in salades en bij vlees- of visgerechten of in een stevige soep.
Een klein potje, maar bomvol smaak! Van dit romige dessert van Beillevaire met zachte crème en karamel van bruine suiker blijft u smullen. Lekker luxe om te lepelen na een diner, maar ook om uzelf te verwennen op een doordeweekse avond. Gemaakt met melk van kleinschalige Franse boerderijen.
Beillevaire staat bekend om zalige zuivel – perfecte gerijpte kazen, roomboter en bijzondere desserts. Pascal en zijn vrouw Claudine bezoeken in Frankrijk de beste boeren in elke regio, op zoek naar de mooiste producten. En die delen wij graag met u!
Guanciale is spek afkomstig van de varkenswang – de guancia. Om deze authentieke Italiaanse delicatesse te maken wordt het wangspek ingewreven met zeezout en zwarte peper en vervolgens zo’n drie maanden aan de lucht gedroogd. Het resultaat is een buitengewoon delicate structuur en een unieke, intense smaak. Guanciale is een fantastische smaakmaker voor een tal van Italiaanse gerechten, waaronder traditionele pasta’s zoals Spaghetti alla Carbonara en Bucatini all’Amatriciana. Deze guanciale is aan één stuk, zonder zwoerd, dus te snijden hoe u wilt.
Dit is de ideale katoenen tas om de authentieke producten in te dragen. Daarnaast staat deze shopper ook gewoon mooi op je schouder.
Pasen komt eraan en daarmee de dagen, dat een ontbijt snel een uitgebreide brunch wordt. Om iedereen aan tafel blij te maken met de mooiste producten, is deze Paasbrunch bundel een absolute favoriet bij Lindenhoff en al lang geen geheim meer. Een feestelijk gedekte tafel, vol met prachtige ingrediënten voor een herinneringswaardige brunch.
De zacht-zoete brioche bollen worden royaal belegd met de verse boter en de romige jonge roodschimmelkaas. Een lepel van de hollandaise saus past perfect bij de Kamper lamsham en een vers gekookt eitje. Of wordt het toch de Paté en Croute met lam en een verrassend eitje in het midden? Van de traditionele paasvlecht mogen alle tafelgasten snoepen. En wie van zoet houdt, die geniet van de fris-zure aardbeien!
Één box, alles voor een Paasbrunch voor 4 personen in huis.
Voor u geselecteerd:
-
- Kamper Lamsham
Gesneden beenham van het Kamper lam, ambachtelijk gepekeld en verrijkt met tijm en rozemarijn. Heerlijk zacht van smaak en daarmee perfect voor op de brunchtafel voor op het versgebakken landbrood met boerenboter
- Paté en croute van Kamper lam met ei
De koningin onder de paté. Een stevige, volle paté gebakken in een heerlijk smeuïg roomboterdeeg. Bij Pasen denken wij aan een gezellig gedekte tafel voor onze gasten, een bourgondische brunch én natuurlijk aan eieren zoeken. We verklappen u vast dat onze slager Nathan er een paar heeft verstopt in deze pâté en croûte van Kamper lam! Heerlijk op smaak met zachte voorjaarskruiden en klaar om zo te serveren. Zo houdt u tijd over om alle andere eitjes te vinden!
- Authentieke huisgerookte Lindenhoff ossenworst
Van oorsprong een Amsterdamse worst. Al in ‘De Volmaakte Hollandsche Keukenmeid’, een kookboek uit 1746, komen we het recept voor ossenworst tegen. De ossen werden toentertijd vanuit Duitsland en Denemarken geïmporteerd, de kruiden uit Nederlands-Indië. De worsten werden gerookt als conservering, tegenwoordig gebeurt dit vrijwel niet, maar bij Lindenhoff nog wel.
- Dagverse eieren
Eieren mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens Pasen! Deze verse Hollandse eieren van scharrelkippen komen direct van de boerderij in Vreeland, langs de Vecht waar de kippen een overdekte uitloop hebben. Doordat bij verse eieren het eiwit dicht om de dooier heen zit, zijn ze ook ideaal om te pocheren.
- Hollandaise saus
Heerlijke klassieke hollandaisesaus met een fijne zachte smaak. Deze beroemde Franse saus smaakt geweldig in combinatie met een gepocheerd ei en de Lindenhoff Kamper lamsham.
- Boerenroomboter neutraal
Deze boerenroomboter van gepasteuriseerde melk is een bijproduct van de kaasproductie van de familie Oskam uit Berkenwoude in het Groene Hart. Hierdoor is de kaas minder vet en ontstaat van de room deze veelzijdige ongezouten boter.
- Le petit Doruvael
Le Petit Doruvael is herkenbaar aan de opvallende rood-oranje kleur. De jonge roodschimmelkaas is smeuïg en zacht van smaak. Le Petit Doruvael wordt gemaakt door de familie Vlooswijk in Montfoort (Utrecht) van volle gepasteuriseerde koemelk en is heerlijk als dessertkaasje en smaakt uitstekend bij een goed glas wijn. Le Petit Doruvael is een juweeltje onder de boerenkazen en is bekroond met het Groene Hart keurmerk.
- Datterino tomaten
Zoet, knapperig en barstend van de smaak. Dat zijn de datterino tomaatjes. Ze zijn iets groter dan cherry tomaten en staan bekend om het zoetje en veel sappig vlees. De naam kregen deze mooie tomaten door hun ovale vorm. Echt een klein snoepje om er zo bij te eten of met een luchtige roerei te serveren.
- Biologische paasvlecht van Bakkerij de Veldkeuken
Op landgoed Nieuw Amelisweerd in Bunnik is de bakkerij van de Veldkeuken gevestigd. Hier worden elke dag heerlijke broden en de lekkerste taarten, puur, ambachtelijk en 100% biologisch gebakken. In de bakkerij op Amelisweerd geurt het dagelijks naar vers gebakken brood. Al vroeg in de ochtend zijn ze daar met meel, water en zout in de weer. De Veldkeuken bakt pure specialiteiten; biologisch, ambachtelijk en van dichtbij.Afbakken voor gebruik 8 minuten op 160 C.
- Desembol van vanMenno
Onze klassieker. Ik vind dit het échte brood. Gemaakt van op stenen gemalen biologisch tarwemeel, water en zeezout uit de Guérande en onze eigen desemcultuur (zonder toegevoegde gist). De karakteristieke, stevige korst is knapperig en beschermt het brood tegen uitdrogen. Bak het brood af en ga er mooie plakken van snijden en die beleggen. Afbakken voor gebruik (± 8 minuten op 220 °C).
- Brioche bollen van Bakker Tom van Otterloo
Deze heerlijke zachte Brioche broodjes zijn afkomstig van de gepassioneerde bakker Tom van Otterloo uit Arnhem. Het briochedeeg wordt gemaakt van eerlijke en lokale ingrediënten met heerlijke roomboter en met de hand gekneed. De briochebollen zijn luchtig, vol van smaak en zijn 2 keer bestreken met ei voor een glanzend uiterlijk. Met deze brioche broodjes en de Gasconne burger, maakt u thuis het perfect broodje hamburger.
- Heerlijke Sonata aardbeien
Deze rode, glanzende grote nederlandse aardbeien van Sonata uit de volle grond hebben een heerlijke smaak. Sonata is een sappige aardbei met een zoete smaak en een duidelijk aardbei-aroma. Typerend zijn de mooie kroontjes, de koninklijke uitstraling en de mooie glans, die ook na bewaring behouden blijven.