Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Speculaas

Gevulde speculaas

Smul van de speculaas van bakker Tom van Otterloo. Koek gevuld met zuiver amandelspijs en verrukkelijk door de warme smaak van specerijen. En natuurlijk met een amandel erop! Smakelijk Sinterklaas!

Bakker Willem heeft de prijs gewonnen voor de beste gevulde speculaas van de provincie Gelderland in 2019. In de bakkerij van Tom van Otterloo wordt uitsluitend gebakken met pure grondstoffen. De broden worden gemaakt met een eigen desem én met veel liefde en ambacht. Ook de ingrediënten van  de zoete lekkernijen hebben de beste smaak, want uiteindelijk is één ding het belangrijkst voor deze bakker – genieten!

Petit pot de creme praline

Petit pot de crème | Praliné

Een klein potje, maar bomvol smaak! Van dit romige dessert van Beillevaire met zachte praliné crème blijft u smullen. Lekker luxe om te lepelen, dat maakt moederdag compleet! Gemaakt met melk van kleinschalige Franse boerderijen.

Beillevaire staat bekend om zalige zuivel – perfecte gerijpte kazen, roomboter en bijzondere desserts. Pascal en zijn vrouw Claudine bezoeken in Frankrijk de beste boeren in elke regio, op zoek naar de mooiste producten. En die delen wij graag met u!

Weisenobst Cider 3.0%

De originele appelcider van de experts bij het familiebedrijf van Manufaktur Jörg Geiger. Deze sprankelende appelwijn wordt ambachtelijk gemaakt sinds 1854. Het sap van handgeplukte oude appelsoorten wordt gegist, waardoor een mousserend aperitief ontstaat met zachte, demi-sec smaak, tonen van rijpe appel en subtiele nootachtige aroma’s. Verfrissend tintelend en erg smakelijk bij fruitdesserts en kaasplateaus.

Wiesenobst Cider 0%

Ambachtelijke appeldrank van Manufaktur Jörg Geiger. Het sap van handgeplukte oude appelsoorten wordt gegist, waardoor een mousserend gouden aperitief ontstaat met zachte, droge smaak en tonen van rijpe appel en subtiele nootachtige aroma’s. Een smakelijk alternatief voor alcohol bij oesters, schaal- en schelpdieren en frisse desserts.

Black salt of cipro and truffel

Carpaccio di Tartufo Estivo

Verrukkelijk op uw ei bij het ontbijt, op Gasconne runderrookvlees en op het kaasplateau bij geitenkaas, deze dun gesneden zomertruffel in extra vergine olijfolie. Hiermee wordt elk gerecht een feestmaal!

Truffle slices

Zwart zout met witte truffel

Een gerecht op smaak brengen met zout, dat doen we tijdens de feestdagen iets specialer! Aan dit zwarte zout uit Cyprus is witte truffel toegevoegd, dus een chic diner op tafel zetten is zo gepiept! Verrukkelijk op een zachtgekookt ei – geniet!

Honey with fine black truffel

Honing met zwarte truffel

Het is fijn om een moment te nemen om samen te komen. Dat geldt voor ons, maar ook voor bijzondere ingrediënten – aan deze zachte, zoete acacia honing zijn flinterdunne snippers gedroogde zwarte truffel uit Italië toegevoegd, een harmonieuze verbinding van smaken. En die zijn verrukkelijk bij verse kazen.

 

Lindenhoff Artisjok kerstbal

Special | Artisjok kerstbal van Vondels

Dit jaar schittert uw Kerst met Lindenhoff! Niet alleen dankzij de verrukkelijke ingrediënten waarmee u de keuken in duikt, maar ook met een wel heel speciaal ornament in uw boom – of op tafel als decoratie tijdens het diner! Deze mondgeblazen glazen kerstbal in de vorm van een artisjok is gemaakt van duurzame materialen en ze zijn stuk voor stuk uniek. Een mooi cadeau, ook aan uzelf!

Amandelcroissants van Fort Negen

Ambachtelijke amandelcroissants uit de bakkerij van Fort Negen, gevuld met frangipane. Knapperige laagjes van boterrijk bladerdeeg, thuis goudbruin af te bakken voor een weldadig ontbijt. Of brunch. Of als gebakje.. Bestrooid met amandelschaafsel en extra lekker met een beetje poedersuiker.