Een klein potje, maar bomvol smaak! Van dit romige dessert van Beillevaire met zachte praliné crème blijft u smullen. Lekker luxe om te lepelen, dat maakt moederdag compleet! Gemaakt met melk van kleinschalige Franse boerderijen.
Beillevaire staat bekend om zalige zuivel – perfecte gerijpte kazen, roomboter en bijzondere desserts. Pascal en zijn vrouw Claudine bezoeken in Frankrijk de beste boeren in elke regio, op zoek naar de mooiste producten. En die delen wij graag met u!
De originele appelcider van de experts bij het familiebedrijf van Manufaktur Jörg Geiger. Deze sprankelende appelwijn wordt ambachtelijk gemaakt sinds 1854. Het sap van handgeplukte oude appelsoorten wordt gegist, waardoor een mousserend aperitief ontstaat met zachte, demi-sec smaak, tonen van rijpe appel en subtiele nootachtige aroma’s. Verfrissend tintelend en erg smakelijk bij fruitdesserts en kaasplateaus.
Ambachtelijke appeldrank van Manufaktur Jörg Geiger. Het sap van handgeplukte oude appelsoorten wordt gegist, waardoor een mousserend gouden aperitief ontstaat met zachte, droge smaak en tonen van rijpe appel en subtiele nootachtige aroma’s. Een smakelijk alternatief voor alcohol bij oesters, schaal- en schelpdieren en frisse desserts.
Verrukkelijk op uw ei bij het ontbijt, op Gasconne runderrookvlees en op het kaasplateau bij geitenkaas, deze dun gesneden zomertruffel in extra vergine olijfolie. Hiermee wordt elk gerecht een feestmaal!
Een gerecht op smaak brengen met zout, dat doen we tijdens de feestdagen iets specialer! Aan dit zwarte zout uit Cyprus is witte truffel toegevoegd, dus een chic diner op tafel zetten is zo gepiept! Verrukkelijk op een zachtgekookt ei – geniet!
Het is fijn om een moment te nemen om samen te komen. Dat geldt voor ons, maar ook voor bijzondere ingrediënten – aan deze zachte, zoete acacia honing zijn flinterdunne snippers gedroogde zwarte truffel uit Italië toegevoegd, een harmonieuze verbinding van smaken. En die zijn verrukkelijk bij verse kazen.
Dit jaar schittert uw Kerst met Lindenhoff! Niet alleen dankzij de verrukkelijke ingrediënten waarmee u de keuken in duikt, maar ook met een wel heel speciaal ornament in uw boom – of op tafel als decoratie tijdens het diner! Deze mondgeblazen glazen kerstbal in de vorm van een artisjok is gemaakt van duurzame materialen en ze zijn stuk voor stuk uniek. Een mooi cadeau, ook aan uzelf!
Ambachtelijke amandelcroissants uit de bakkerij van Fort Negen, gevuld met frangipane. Knapperige laagjes van boterrijk bladerdeeg, thuis goudbruin af te bakken voor een weldadig ontbijt. Of brunch. Of als gebakje.. Bestrooid met amandelschaafsel en extra lekker met een beetje poedersuiker.
Net buiten het centrum van het Zuid-Italiaanse Altamura komen de lekkerste broden en focaccia’s uit de houtoven van bakkerij DiGesú. Beppe en zijn familie weten wel raad met traditionele recepten en maken ambachtelijk pizzadeeg met semolina di grano reminicata, waardoor deze pizza’s prachtig goudbruin bakken met een knapperige korst. In deze box zijn echte favorieten verzameld die top zijn voor erop. Voor ieder wat wils om Italiaanse te genieten.
Deze box bevat:
- Pizzabodems, 4 stuks
- Passata della nonna
- Fish Tales tonijn in olijfolie
- Appelkappertjes
- Verse basilicum
- Geraspte jonge kaas
- Geraspte Parmezaanse kaas
- Gesneden pancetta
- Mozzarella di bufala DOP
- Rucola
- Tomatenmix
In de pizzabox vindt u verschillende ingrediënten om mee de keuken in te duiken. Beleg hoe u ’t zelf het allerlekkerst vindt of probeer onze suggesties eens!
Pizza Pancetta
Met Parmezaanse kaas, pancetta en naar smaak rucola
Pizza Napoletana
Met tomaat, kaas, tonijn en appelkappertjes
Pizza Margherita
Met passata della nonna, mozzarella en verse basilicum
Pizza Verdure
Met passata della nonna, plakjes tomaat, kaas en rucola
Maak ‘m helemaal af!
Nóg lekkerder? Bestel er dan deze extra smaakmakers bij!