Prachtig ribstuk van het Baambrugs big varken, met mooie vetrand die tijdens het braden de filet beschermt en extra smakelijk maakt. De ribbetjes zijn al grotendeels vrijgemaakt, maar voor de echte Franse uitstraling kan het tussenliggende vlees gemakkelijk verwijderd worden. Ideaal voor de barbecue!
1 rib weegt ongeveer 220 gram.
Blok gerookt buikspek van het Baambrugs big.
Mooi bevleesde spareribs, gesneden van de karbonadestreng.
Mooie magere lappen varkensvlees. Platgeslagen zodat het vlees snel gebakken kan worden zonder dat het opbolt. Heerlijk om te paneren, en krokant te bakken.
Authentieke huisgerookte ossenworst. Typisch voor bij de borrel, maar ook heerlijk op brood. Van oorsprong een Amsterdamse worst. Al in ‘De Volmaakte Hollandsche Keukenmeid’, een kookboek uit 1746, komen we het recept voor ossenworst tegen. De ossen werden toentertijd vanuit Duitsland en Denemarken geïmporteerd, de kruiden uit Nederlands-Indië. De worsten werden gerookt als conservering, tegenwoordig gebeurt dit vrijwel niet, maar bij Lindenhoff nog wel.
Zodra u dit product ontvangt is deze minstens 3 dagen houdbaar, mits u deze gekoeld bewaart.
Gekookte worst van het Baambrugs Big. Onze gekookte worst het een nog authentiekere smaak door het gebruik van een runderdarm, terwijl er tegenwoordig vaak een kunstdarm wordt gebruikt. Heerlijk voor op de boterham of voor bij de borrel.
Zodra u dit product ontvangt is deze minstens 9 dagen houdbaar, mits u deze gekoeld bewaart.
Dé Lindenhoff grillworst van het Baambrugs Big. Huisgegrild en onmisbaar op de boterham van de allerkleinsten. Bekijk ook onze gekookte worst van het Baambrugs Big in ons assortiment.
Zodra u dit product ontvangt is deze minstens 4 dagen houdbaar, mits u deze gekoeld bewaart.
Het biefstukje van het lam is gesneden uit de bil. Bijzonder smakelijk maar erg mager vlees, dat daarom een korte, voorzichtige bereiding vereist.
1 biefstuk weegt ongeveer 150 gram.
Filet van de dij van de zwartpootkip: iets steviger en vetter dan de meer gangbare borstfilet, maar ook een stuk voller van smaak.
De Poulet Noir, te herkennen aan de typische zwarte poten, is een echte vrije uitloopkip, en krijgt gedurende haar relatief lange leven een volledig plantaardig menu voorgeschoteld. Met een leeftijd van minimaal 70 dagen is deze kip ruim twee-en-een-half keer zo oud als een ‘gangbare’ kip. Die lange afmestperiode resulteert samen met een ruime bewegingsvrijheid in een heerlijk nootachtige smaak die met recht “authentiek” genoemd mag worden.
1 dijfilet weegt circa 90-110 gram.
Heerlijk hamburgertje met 80/20 vlees/vetverhouding, de juiste balans voor goede smaak en plezierig mondgevoel. Daarom is dit dé hamburger volgens vele chefs en prijkt deze op de menukaarten als de ‘Lindenhoff Burger’, maar ook u kunt hem thuis gewoon op uw bord hebben. Heerlijk op de barbecue of in de grillpan.