Frisse granola uit Leanne’s bakery voor een vrolijk Pasen! Een overheerlijke combinatie van smaken! Met krokante havervlokken en boekweit, hazelnoten, stukjes pure chocola, mandarijn en sinaasappelsmaak. Om van te genieten in romige yoghurt bij ’t ontbijt, maar van deze granola blijft u smullen!
Wat voor Leanne op haar zeventiende begon als hobby, is uitgegroeid tot haar passie en full-time baan Er staat altijd wel een pot vers gebakken granola in haar keuken klaar. Veel van haar vrienden weten dit en weten de pot ook altijd goed te vinden om er zo uit te snoepen, gewoon uit het vuistje. Doordat in april 2020 de hele manier van leven veranderde, was daar dan het moment om ook echt door te zetten en heeft ze haar liefde voor bakken op de markt gelanceerd. Proef zelf de passie en liefde van Leanne terug in deze frisse Paasgranola!
Sap waar fruit trots op is – daar zorgt Van Kempen voor! Dit pure druivensap is een echt natuurproduct en drinkt u ’t heerlijkst wanneer het koel is en de fles nét open. Zoet, maar niet te en met niets anders dan de smaak van druiven.
Appels met peren vergelijken? We drinken ze liever allebei tegelijk in een verrukkelijke vruchtensap! Bij ’t ontbijt bijvoorbeeld, maar die van Van Kempen drinken wij het liefst de hele dag! Niet te zoet en uw glas is gevuld met enkel en alleen puur fruit. En daar zijn ze trots op!
Niet voor niets klassiek, een frisse appelsap! Het biologische sap van Van Kempen is nog lekker troebel en verrukkelijk om koud te drinken. In een fles vindt u niets anders dan puur sap – sluit uw ogen en u waant zich in de boomgaard!
Een verrukkelijk Italiaans dessert met een Frans tintje! De gekookte room werd oorspronkelijk gemaakt in Piemonte, maar is inmiddels wereldwijd een klassieker. En dat snappen we wel – zacht en romig, subtiel zoet en af te maken met een saus of fruit naar keuze. Beillevaire heeft ’t vast voor u gemaakt in een mooi potje. Met volle, Franse boerenmelk uit Loire-Atlantique en op smaak met rietsuiker en een vanillestokje.
Beillevaire staat bekend om zalige zuivel – perfecte gerijpte kazen, roomboter en bijzondere desserts. Pascal en zijn vrouw Claudine bezoeken in Frankrijk de beste boeren in elke regio, op zoek naar de mooiste producten. En die delen wij graag met u!
Even opwarmen en klaar! Deze authentieke tomatensoep is verrukkelijk vegetarisch en gemaakt van Italiaanse tomaten met basilicum, ui en knoflook, dus rijk en kruidig van smaak! Een zonnige klassieker die zo op tafel staat, waardoor u gezellig tijd met uw gasten kunt doorbrengen!
Uiensoep is ’t lekkerst wanneer die lange tijd heeft kunnen pruttelen. Da’s vast voor u gedaan, dus kunt u deze soep nog even opwarmen en serveren! Goed op smaak door de rijke groentebouillon. Nog lekkerder? Gratineer de soep dan nog even in de oven met een knapperig broodje en kaas.
Is uw mama ook de allerliefste, allerzoetste? Geef haar dan een net zo zoet cadeau – een heerlijke high tea! Dek de tafel met uw mooiste servies en een grote bos bloemen, snijd alle broodjes en gebakjes in stukjes om te delen en vul de theepot met heet water. Al ’t lekkers komen wij bij u brengen, zelfs de thee! Bak het breekbrood af en beleg rijkelijk met zalige zalmconfit of eiersalade met truffel. En laat de oven nog even aan, want de worstenbroodjes en kaneelbroodjes mogen er ook nog even in! Zin in meer zoet? Komt voor elkaar, want bij de Lindenhoff High Tea geniet u ook van slagroomtruffels, citroentaart én natuurlijk de Engelse klassieker; scones. Dat wordt een verrukkelijke moederdag!
Voor mama:
- Scones van WALDO* – 4 stuks
- Scoontjesroom van De Kastanjeboom – 220 ml
- Bloedsinaasappelmarmelade 220 ml
- Worstenbroodjes van ’n Dungense Dame* – 4 stuks
- Cinnamon rolls van de Veldkeuken* – 2 stuks
- Slagroomtruffels van Lindenhoff room en roomboter – 6 stuks
- Citroen-meringuetaartjes van WALDO – 2 stuks à 120 gr
- Wilder Land thee – 20 zakjes
- Truffel-eiersalade – 250 gr
- Zalmconfit – 120 gr
- Rustiek breekbrood van vanmenno* – afbakbrood 400 gr
*Dat wordt genieten, maar nog even de keuken in! In de box vindt u de ingrediënten voor een heerlijke high tea, maar het brood en de scones gaan nog even de oven in en de thee mag nog even trekken in heet water!
Bereidingswijze
Heerlijke high tea om met mama te delen! Snijd alles in kleinere stukjes, verdeel het over mooie etagères of schalen en geniet!
Tip van de chef | bak de broodjes op deze volgorde – zo kunt u de oventemperatuur opbouwen.
Worstenbroodjes van ’n Dungense Dame
- ’n Dungense Dame smaakt het lekkerst als het deeg nog zacht is na verwarmen. Daarom op lage temperatuur rustig warm maken!
- Verwarm de oven voor op 120 °C
- Haal de worstenbroodjes uit de verpakking en plaats op een rooster
- Bak ongeveer 10 minuten af
- Laat iets afkoelen en serveer direct
Scones van WALDO
- Verwarm de oven voor op 160 °C
- Haal de scones uit de verpakking en plaats op bakplaat met bakpapier
- Bak ongeveer 4 minuten af
- Laat iets afkoelen en serveer warm op een mooi bord met scoontjesroom en jam
Cinnamon rolls van De Veldkeuken
- Verwarm de oven voor op 160 °C
- Haal de kaneelbroodjes uit de verpakking en plaats op bakplaat met bakpapier
- Bak ongeveer 5 minuten af
- Laat iets afkoelen en serveer op een mooi bord
Rustiek breekbrood van vanmenno
- Verwarm de oven voor op 180 °C
- Haal het brood uit de verpakking en plaats op een rooster
- Bak ongeveer 12 minuten af
- Laat iets afkoelen, serveer op een plank en breek er broodjes af om te beleggen
MAAK ER EEN BRUISENDE HIGH TEA VAN
Een verrukkelijk alcoholvrij alternatief – bruisende veldthee uit de natuurlijke omgeving van het Betuws Wijndomein. HopHout Thee is ‘cold brew’, een koud getrokken en mousserende thee cuvée, gerijpt op houten wijnvaten. Een melange van pure ingrediënten als kamillebloem, munt, jasmijn, verveine en een hint van hop en hout. Proost!
Handgemaakte verse ravioli, rijk gevuld met witte truffel, Parmezaanse kaas en aardappel. Met veel liefde bereid van de pure, eenvoudige ingrediënten van Lindenhoff, uit de keuken van chef Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini.
De witte truffel is een bobbelige paddenstoel die erg geliefd is in Italië – perfect in pasta dus! De smaak is aards, delicaat en onvergelijkbaar.
Voor de ravioli worden verse pastabladen gebruikt van biologische eieren en 100% Farina de semola di grano duro: fijn griesmeel van Durum tarwe. Dit is niet alleen gezonder, maar ook veel smaakvoller dan het tarwebloem waar veel verse pasta van gemaakt wordt.
Één doosje is geschikt als hoofdgerecht voor 2 personen of een tussengerecht voor 3 á 4 personen. Buon appetito!
Snel op tafel en boordevol smaak! Slager Nathan is de keuken van Lindenhoff in gedoken en heeft malse kipreepjes op smaak gebracht met Midden-Oosterde specerijen. Deze zijn sous-vide gegaard op lage temperatuur, waardoor het vlees zalig mals is en de smaken intens. Het vlees is dus al gaar – u bakt de shoarma thuis nog even goudbruin tot het lekker warm is. Maak er een romige knoflooksaus bij en serveer met een warm broodje!
De kip komt van de dij van de Ilperkip die het meerendeel van haar lange leven van de buitenlucht geniet en op het menu vooral voedzame en lekkere granen heeft staan – en dat proeft u! Dit zorgt voor mooi vol, stevig en bovenal smaakvol vlees zonder onnodige toevoegingen. Puur en eerlijk dus, zoals het hoort!
Bereiding
-
Haal de kipshoarma een half uur voor gebruik uit de koelkast
-
Bak de shoarma in een pan op middelhoog vuur tot het mooi gekleurd is
-
Serveer met pita broodjes, saus naar keuze en salade
- Ook lekker voor in roerbakgerechten