Sap waar fruit trots op is – daar zorgt Van Kempen voor! Dit pure druivensap is een echt natuurproduct en drinkt u ’t heerlijkst wanneer het koel is en de fles nét open. Zoet, maar niet te en met niets anders dan de smaak van druiven.
Van Kempen appel-perensap
Appels met peren vergelijken? We drinken ze liever allebei tegelijk in een verrukkelijke vruchtensap! Bij ’t ontbijt bijvoorbeeld, maar die van Van Kempen drinken wij het liefst de hele dag! Niet te zoet en uw glas is gevuld met enkel en alleen puur fruit. En daar zijn ze trots op!
Nieuw | Van Kempen appelsap
Niet voor niets klassiek, een frisse appelsap! Het biologische sap van Van Kempen is nog lekker troebel en verrukkelijk om koud te drinken. In een fles vindt u niets anders dan puur sap – sluit uw ogen en u waant zich in de boomgaard!
Special | Panna cotta
Een verrukkelijk Italiaans dessert met een Frans tintje! De gekookte room werd oorspronkelijk gemaakt in Piemonte, maar is inmiddels wereldwijd een klassieker. En dat snappen we wel – zacht en romig, subtiel zoet en af te maken met een saus of fruit naar keuze. Beillevaire heeft ’t vast voor u gemaakt in een mooi potje. Met volle, Franse boerenmelk uit Loire-Atlantique en op smaak met rietsuiker en een vanillestokje.
Beillevaire staat bekend om zalige zuivel – perfecte gerijpte kazen, roomboter en bijzondere desserts. Pascal en zijn vrouw Claudine bezoeken in Frankrijk de beste boeren in elke regio, op zoek naar de mooiste producten. En die delen wij graag met u!
Tomatenroomsoep
Even opwarmen en klaar! Deze authentieke tomatensoep is verrukkelijk vegetarisch en gemaakt van Italiaanse tomaten met basilicum, ui en knoflook, dus rijk en kruidig van smaak! Een zonnige klassieker die zo op tafel staat, waardoor u gezellig tijd met uw gasten kunt doorbrengen!
Uiensoep
Uiensoep is ’t lekkerst wanneer die lange tijd heeft kunnen pruttelen. Da’s vast voor u gedaan, dus kunt u deze soep nog even opwarmen en serveren! Goed op smaak door de rijke groentebouillon. Nog lekkerder? Gratineer de soep dan nog even in de oven met een knapperig broodje en kaas.
Moederdag | High Tea Box
Is uw mama ook de allerliefste, allerzoetste? Geef haar dan een net zo zoet cadeau – een heerlijke high tea! Dek de tafel met uw mooiste servies en een grote bos bloemen, snijd alle broodjes en gebakjes in stukjes om te delen en vul de theepot met heet water. Al ’t lekkers komen wij bij u brengen, zelfs de thee! Bak het breekbrood af en beleg rijkelijk met zalige zalmconfit of eiersalade met truffel. En laat de oven nog even aan, want de worstenbroodjes en kaneelbroodjes mogen er ook nog even in! Zin in meer zoet? Komt voor elkaar, want bij de Lindenhoff High Tea geniet u ook van slagroomtruffels, citroentaart én natuurlijk de Engelse klassieker; scones. Dat wordt een verrukkelijke moederdag!
Voor mama:
*Dat wordt genieten, maar nog even de keuken in! In de box vindt u de ingrediënten voor een heerlijke high tea, maar het brood en de scones gaan nog even de oven in en de thee mag nog even trekken in heet water!
Bereidingswijze
Heerlijke high tea om met mama te delen! Snijd alles in kleinere stukjes, verdeel het over mooie etagères of schalen en geniet!
Tip van de chef | bak de broodjes op deze volgorde – zo kunt u de oventemperatuur opbouwen.
Worstenbroodjes van ’n Dungense Dame
- ’n Dungense Dame smaakt het lekkerst als het deeg nog zacht is na verwarmen. Daarom op lage temperatuur rustig warm maken!
- Verwarm de oven voor op 120 °C
- Haal de worstenbroodjes uit de verpakking en plaats op een rooster
- Bak ongeveer 10 minuten af
- Laat iets afkoelen en serveer direct
Scones van WALDO
- Verwarm de oven voor op 160 °C
- Haal de scones uit de verpakking en plaats op bakplaat met bakpapier
- Bak ongeveer 4 minuten af
- Laat iets afkoelen en serveer warm op een mooi bord met scoontjesroom en jam
Cinnamon rolls van De Veldkeuken
- Verwarm de oven voor op 160 °C
- Haal de kaneelbroodjes uit de verpakking en plaats op bakplaat met bakpapier
- Bak ongeveer 5 minuten af
- Laat iets afkoelen en serveer op een mooi bord
Rustiek breekbrood van vanmenno
- Verwarm de oven voor op 180 °C
- Haal het brood uit de verpakking en plaats op een rooster
- Bak ongeveer 12 minuten af
- Laat iets afkoelen, serveer op een plank en breek er broodjes af om te beleggen
MAAK ER EEN BRUISENDE HIGH TEA VAN
Onze suggestie – HopHout mousserende thee
Een verrukkelijk alcoholvrij alternatief – bruisende veldthee uit de natuurlijke omgeving van het Betuws Wijndomein. HopHout Thee is ‘cold brew’, een koud getrokken en mousserende thee cuvée, gerijpt op houten wijnvaten. Een melange van pure ingrediënten als kamillebloem, munt, jasmijn, verveine en een hint van hop en hout. Proost!
| Bestel |
Lindenhoff x Leonardo Pacenti | Ravioli aardappel en truffel
Handgemaakte verse ravioli, rijk gevuld met witte truffel, Parmezaanse kaas en aardappel. Met veel liefde bereid van de pure, eenvoudige ingrediënten van Lindenhoff, uit de keuken van chef Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini.
De witte truffel is een bobbelige paddenstoel die erg geliefd is in Italië – perfect in pasta dus! De smaak is aards, delicaat en onvergelijkbaar.
Voor de ravioli worden verse pastabladen gebruikt van biologische eieren en 100% Farina de semola di grano duro: fijn griesmeel van Durum tarwe. Dit is niet alleen gezonder, maar ook veel smaakvoller dan het tarwebloem waar veel verse pasta van gemaakt wordt.
Één doosje is geschikt als hoofdgerecht voor 2 personen of een tussengerecht voor 3 á 4 personen. Buon appetito!
Lindenhoff kipshoarma
Snel op tafel en boordevol smaak! Slager Nathan is de keuken van Lindenhoff in gedoken en heeft malse kipreepjes op smaak gebracht met Midden-Oosterde specerijen. Deze zijn sous-vide gegaard op lage temperatuur, waardoor het vlees zalig mals is en de smaken intens. Het vlees is dus al gaar – u bakt de shoarma thuis nog even goudbruin tot het lekker warm is. Maak er een romige knoflooksaus bij en serveer met een warm broodje!
De kip komt van de dij van de Ilperkip die het meerendeel van haar lange leven van de buitenlucht geniet en op het menu vooral voedzame en lekkere granen heeft staan – en dat proeft u! Dit zorgt voor mooi vol, stevig en bovenal smaakvol vlees zonder onnodige toevoegingen. Puur en eerlijk dus, zoals het hoort!
Bereiding
-
Haal de kipshoarma een half uur voor gebruik uit de koelkast
-
Bak de shoarma in een pan op middelhoog vuur tot het mooi gekleurd is
-
Serveer met pita broodjes, saus naar keuze en salade
- Ook lekker voor in roerbakgerechten
Lindenhoff pulled pork
Een barbecue favoriet van velen – en ook van ons! Onze slager Nathan is de keuken van Lindenhoff in gedoken om een sappig stuk Baambrugs big te pekelen om vervolgens te roken boven Nederlands beuken. Dat zorgt voor enorm veel smaakt! Vervolgens is het varkensvlees langzaam gegaard, waardoor het mals blijft. Nathan heeft het vlees al geplukt en op smaak gebracht met het eigen kookvocht en kruiden. Het vlees is gaar, dus u hoeft het alleen nog op te warmen in de pan! Voeg naar smaak barbecuesaus toe en serveer bijvoorbeeld op een briochebroodje met frisse coleslaw.
VERRUKKELIJK BIJ PULLED PORK
Briochebollen
Deze heerlijke zachte Brioche broodjes zijn afkomstig van de gepassioneerde bakker Tom van Otterloo uit Arnhem. Het briochedeeg wordt gemaakt van eerlijke en lokale ingrediënten met heerlijke roomboter en met de hand gekneed. De briochebollen zijn luchtig, vol van smaak en door de lichtzoete smaak perfect bij de wat zoutere pulled pork.