Deze cashewnoten van More Den Nuts zijn ongezouten en kunnen op diverse manieren verder worden verwerkt. Lekker in een salade of fijngehakt over Aziatische gerechten, maar ook lekker bij de borrel als u ze even roosters in de oven licht zout of voorziet van een suikerlaagje.
Verpakt per 200 gram
Naturel Amandelen van The Nuthouse.
In 1 zakje zit 200 gram.
Geblancheerde Amandelen van de Nootzaak Gotjé per 200 gram.
Pompoenpitten, heerlijk om te roosteren voor in salades.
Deze mosterd is door de honing niet zoeter, maar zachter van smaak. Het wordt veel gebruikt voor soepen, sauzen, salades en dressings, maar smaakt ook prima bij een stukje belegen kaas.
Bewaar de mosterd niet in de koelkast, dan droogt de mosterd uit.
Dit Twentse streekproduct heeft een frisse smaak en is gemaakt zonder toevoeging van zout of suiker, omdat dit vroeger te duur was in die regio. Deze mosterd is zeer geschikt bij nieuwe aardappelen, bij slabonen, bruine bonen of door de sla.
Bewaar de mosterd niet in de koelkast, dan droogt de mosterd uit.
Dé klassieker van bakker Menno en ook één van onze favorieten! “Ik vind dit het échte brood.” Dit brood wordt door vanMenno gemaakt van op stenen gemalen biologisch tarwemeel, water en zeezout uit de Guérande en de eigen desemcultuur van Menno (zonder toegevoegde gist). De karakteristieke, stevige korst is knapperig en beschermt het brood tegen uitdrogen. Dit is brood waar u een stuk van af wilt scheuren om te eten bij de borrel of heerlijk kunt serveren bij een verwarmende soep of bij een salade. Of ’s ochtends van kunt genieten bij het kerstontbijt!
1 Desembol weegt circa 500 gram.
Fransen zeggen: ‘Dit is het brood zoals het vroeger bij de bakker in ons dorp gebakken werd’. Zelfs in Frankrijk kom je brood van deze kwaliteit nog maar zelden tegen. Een scherpe, knapperige korst en een onregelmatige structuur die crème wit is. Vol van smaak. Als je je ogen dicht doet en je proeft goed, denk je aan goudgele Franse tarwevelden op een bloedhete zomerdag. Gemaakt van alleen maar crèmekleurige tarwebloem van de mooiste Franse tarwe (t65 tradition française), water, zeezout uit de Guérande en een heel klein beetje gist.
1 stokbrood weeg circa 400 gram.
Menno’s versie van de klassieke ‘pain de campagne’ uit Normandië. Ver opengebakken brood met een vlijmscherpe korst. Dit landbrood wordt gemaakt van een slap voordeegje (‘poolish’) dat een nacht lang staat voordat het aan het deeg wordt toegevoegd. Hierdoor krijgt het brood op een natuurlijke manier een volle smaak en droogt het minder snel uit.
1 landbrood weegt circa 500 gram.
Ongezwavelde Turkse abrikozen zijn abrikozen die na het droogproces niet worden gezwaveld.
Deze abrikozen hebben een frisse zoete smaak en bevatten vitamines, zoals de vitamines A, C en E.
In 1 zakje zit 200 gram.