Een mooi geurend kruid dat sterker wordt van smaak als deze verwarmd wordt. De kleine donkergroene blaadjes smaken fris en licht bitter met een zweem van kruidnagels.
Onze verse kruiden zijn per bos van 20 g en 50 g verpakt en jaarrond verkrijgbaar.
Cacao poeder van de beste kwaliteit.
Deze pure hagelslag, gemaakt van echte donkere chocolade, is lekker voor op brood of als garnering.
Deze lekkere melkhagelslag is lekker voor op brood of als garnering.
Hoogwaardige chocolade mousse, heerlijk te combineren met vers rood fruit, chocolade crisps of chocolade pencils.
Bereidingswijze (voor 4-6 personen): Voeg 250ml melk toe. Opkloppen op hoge snelheid met een mixer (minimaal 5 minuten). De mousse opspuiten in schaaltjes en 2 uur laten stijven in de koelkast, of in de kom laten opstijven en vlak voor serveren hier quenelles van maken.
Gebruik volle melk voor een romigere smaak.? Na bereiding kunt u de mousse twee dagen in de koelkast bewaren. ?
De longhaas is een heerlijk robuust stukje vlees. Het is een echte werkspier, en heeft daarom een volle smaak en een stevige beet. De longhaas is grof van structuur, maar wie hem mooi rosé bakt en goed op de draad snijdt, houdt een zeer smakelijke biefstuk over. In Frankrijk kent men de longhaas, of onglet, als echte bistro-steak. In Nederland gold hij lang als het geheim van slagers en chefs, maar tegenwoordig weten ook steeds meer thuiskoks dit karaktervolle stuk vlees te vinden.
Hoogwaardige chocolade mousse, heerlijk te combineren met vers rood fruit, chocolade crisps of chocolade pencils.
Bereidingswijze (voor 4-6 personen): Voeg 250ml melk toe. Opkloppen op hoge snelheid met een mixer (minimaal 5 minuten). De mousse opspuiten in schaaltjes en 2 uur laten stijven in de koelkast, of in de kom laten opstijven en vlak voor serveren hier quenelles van maken.
Gebruik volle melk voor een romigere smaak.? Na bereiding kunt u de mousse twee dagen in de koelkast bewaren. ?
Deze fantastische olijfolie van de leccino en frantoio bomen groeien op het perfect gelegen San Mauro domein in de Sabijnse heuvels nabij Rome in harmonie met hun natuurlijke omgeving. Het samenspel van bodemgesteldheid, beplantingswijze en verzorging van de bomen bepalen de hoge kwaliteit, delicate, complexe smaak en prettige geur van deze superieure olijfolie. San Mauro BiCultivar is bloemig met een pepertje. Naarmate de olie langer op de tong ligt, komt er steeds meer smaak bij. De smaakbeleving gaat van rauwe amandelen naar olijven. Dankzij zijn verfijnde en lichte smaak is deze olijfolie onder meer geschikt voor witte vis, piepkuiken.
Het unieke productieproces van San Mauro olijfolie combineert traditioneel kleinschalig ambachtswerk en zorg voor kwaliteit met moderne technologie. San Mauro olijven worden met de hand geplukt. De dagopbrengst wordt direct naar de perserij gebracht, waar de olijven binnen 24 uur na de oogst koud worden geperst. Er wordt gebruik gemaakt van het continusysteem, waarbij malen en persen één proces vormen. De olijfmassa komt hierdoor minder met zuurstof in aanraking, wat de kans op oxidatie verkleint.
Olijfolie vers uit de pers is overheerlijk en vol smaak en geur. Het San Mauro productieproces is gericht op het behoud van de goede eigenschappen van olijfolie, waardoor zowel smaak, geur, als de heilzame werking overeind blijven. San Mauro maakt geen gebruik van pesticiden en voor de bemesting worden biologische producten aangewend.