Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Ghee naturel groot

Ghee naturel groot

Deze biologische ghee is een hele zuivere vorm van geklaarde boter. Een bakvet met een rijke smaak en een enorm hoge verbrandingstemperatuur (250 graden). Het is ideaal vet voor het heet aanzetten van vlees: de rijke smaak van Hollandse boter van gras gevoerde koeien, zonder dat het vet zwart wordt in de pan. In de Indiase Ayurveda leer is Ghee al duizenden jaren hét vet voor in de keuken.

Ghee Easy wordt geproduceerd door drie vrienden met een culinaire productieruimte in Bunnik. Daar maken ze van Hollandse biologische boter deze prachtige ghee. Vet goed vet!

 

Ghee naturel klein

Ghee naturel klein

Deze biologische ghee is een hele zuivere vorm van geklaarde boter. Een bakvet met een rijke smaak en een enorm hoge verbrandingstemperatuur (250 graden). Het is ideaal vet voor het heet aanzetten van vlees: de rijke smaak van Hollandse boter van gras gevoerde koeien, zonder dat het vet zwart wordt in de pan. In de Indiase Ayurveda leer is Ghee al duizenden jaren hét vet voor in de keuken.

Ghee Easy wordt geproduceerd door drie vrienden met een culinaire productieruimte in Bunnik. Daar maken ze van Hollandse biologische boter deze prachtige ghee. Vet goed vet!

 

Vijgen jam Lindenhoff

Vijgen jam Lindenhoff

Vijgen jam gemaakt van vijgen uit eigen tuin. Door het hoge vruchtenpercentage is de jam vol van smaak en minder zoet dan andere soorten jam. Het vleugje vanille geeft de jam nog een extra bijzondere smaak. Doordat er een natuurlijke binding wordt gebruikt is de jam 100% natuurlijk. Voor de binding wordt pectine (geleermiddel) uit appels gewonnen om zo de smaak van de vruchten niet te beïnvloeden. Op deze manier kunt u heerlijk genieten van een volle vijgensmaak.

 

Aardbeien Jam

Aardbeien jam Lindenhoff

Aardbeien jam gemaakt van aardbeien uit eigen tuin. Door het hoge vruchtenpercentage is de jam vol van smaak en minder zoet dan andere soorten jam. Doordat er een natuurlijke binding wordt gebruikt is de jam 100% natuurlijk. Voor de binding wordt pectine (geleermiddel) uit appels gewonnen om zo de smaak van de vruchten niet te beïnvloeden. Op deze manier kunt u heerlijk genieten van een volle aardbeiensmaak.

 

Abrikozen jam Lindenhoff

Abrikozen jam Lindenhoff

Abrikozen jam gemaakt van abrikozen uit eigen tuin. Door het hoge vruchtenpercentage is de jam vol van smaak en minder zoet dan andere soorten jam. Doordat er een natuurlijke binding wordt gebruikt is de jam 100% natuurlijk. Voor de binding wordt pectine (geleermiddel) uit appels gewonnen om zo de smaak van de vruchten niet te beïnvloeden. Op deze manier kunt u heerlijk genieten van een volle abrikozensmaak.

 

citroenmayonaise

Mayonaise Citroen Lindenhoff

Romige mayonaise met Sorrento citroen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Het sap van de Sorrento citroenen is mooi friszuur en geeft de mayonaise een prachtige frisse smaak.

 

truffelmayonaise

Lindenhoff truffelmayonaise

Romige mayonaise met truffel gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Bevat zomertruffel (Tuber Aestivum Vittadini) die wat robuuster is dan de wintertruffel. Hierdoor krijgt de mayonaise een zachte en notige, aardse smaak.

 

mayonaise

Mayonaise Lindenhoff

Romige mayonaise gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Onze klassieke mayonaise, passend bij allerlei hartige gerechten.

 

Lemon curd Lindenhoff

Lemon curd Lindenhoff

Friszure en luchtige lemoncurd gemaakt van 100% natuurlijke, hoogwaardige ingrediënten. Lekker op een taart of met scones bij een high tea.

 

gevogelte jus

Gevogelte Jus Lindenhoff

Ambachtelijke jus met een rijke, diepe smaak. De jus wordt getrokken van de karkassen van kippen en kalkoenen met het idee dat het hele dier wordt gebruikt. Tijdens de bereiding van de jus zijn de groente en kruiden goed aangezet, karkassen gepinceerd en het vlees bruin gebakken voor een optimale smaakbeleving.