Deze ambachtelijke zalmconfit heeft een heerlijke zachte smaak en is lekker op een toastje of stukje stokbrood bij de borrel of als een feestelijk voorgerecht op een bedje van sla.
Deze ambachtelijke zalmconfit heeft een heerlijke zachte smaak en is lekker op een toastje of stukje stokbrood bij de borrel of als een feestelijk voorgerecht op een bedje van sla.
Ambachtelijke kalfsjus met wintertruffel, gemaakt door Bokall. Deze zijdezachte kalfsjus bestaat uit 100% natuurlijke ingredienten.
Ambachtelijke jus met een rijke, diepe smaak. De jus is getrokken van het vlees en botten van herten en heeft een eigen karakteristieke smaak. Tijdens de bereiding van de jus zijn de groente en kruiden goed aangezet, botten gepinceerd en het vlees bruin gebakken voor een optimale smaakbeleving.
Ambachtelijke bouillion met een rijke smaak. De bouillon heeft een hele dag getrokken van het vlees en botten van de Gasconne runderen en heeft een eigen krachtige karakteristieke smaak. De bouillon is uitstekend geschikt als basis voor sauzen en soepen maar is ook heerlijk om gewoon als bouillon te serveren.
De kinnebak is afkomstig van de kop van het varken. Dit deel van het varken bestaat voor een derde uit vlees, de rest is spek. De kinnebak is zeer geschikt om worst mee te maken, of om te verwerken in een mooie boerenpate.
Varkenslever is één van de zachtste leversoorten. De lever van het Baambrugs Big is geschikt om te bakken, grillen en koken – en natuurlijk om een heerlijke boerenpate mee te maken!
Chocolade blok van chocolatier Van Soest. Roer het ‘hot chocolate’ blok door een beker hete volle boerenmelk en u heeft een heerlijke, romige chocolademelk.
Chocolade blok van chocolatier Van Soest. Roer het ‘hot chocolate’ blok door een beker hete volle boerenmelk melk en u heeft een heerlijke, romige chocolademelk.
Chocolade blok van chocolatier Van Soest. Roer het ‘hot chocolate’ blok door een beker hete volle boerenmelk melk en u heeft een heerlijke, romige chocolademelk.
Chocolade blok van chocolatier Van Soest. Roer het ‘hot chocolate’ blok door een beker hete volle boerenmelk melk en u heeft een heerlijke, romige chocolademelk.