Ambachtelijke kalfsjus met wintertruffel, gemaakt door Bokall. Deze zijdezachte kalfsjus bestaat uit 100% natuurlijke ingredienten.
Hertenjus
Ambachtelijke jus met een rijke, diepe smaak. De jus is getrokken van het vlees en botten van herten en heeft een eigen karakteristieke smaak. Tijdens de bereiding van de jus zijn de groente en kruiden goed aangezet, botten gepinceerd en het vlees bruin gebakken voor een optimale smaakbeleving.
Runderbouillon
Ambachtelijke bouillion met een rijke smaak. De bouillon heeft een hele dag getrokken van het vlees en botten van de Gasconne runderen en heeft een eigen krachtige karakteristieke smaak. De bouillon is uitstekend geschikt als basis voor sauzen en soepen maar is ook heerlijk om gewoon als bouillon te serveren.
Baambrugs big kinnebak
De kinnebak is afkomstig van de kop van het varken. Dit deel van het varken bestaat voor een derde uit vlees, de rest is spek. De kinnebak is zeer geschikt om worst mee te maken, of om te verwerken in een mooie boerenpate.
Baambrugs big varkenslever
Varkenslever is één van de zachtste leversoorten. De lever van het Baambrugs Big is geschikt om te bakken, grillen en koken – en natuurlijk om een heerlijke boerenpate mee te maken!
Chocolademelk Melk Van Soest
Chocolade blok van chocolatier Van Soest. Roer het ‘hot chocolate’ blok door een beker hete volle boerenmelk en u heeft een heerlijke, romige chocolademelk.
Chocolademelk Wit Van Soest
Chocolade blok van chocolatier Van Soest. Roer het ‘hot chocolate’ blok door een beker hete volle boerenmelk melk en u heeft een heerlijke, romige chocolademelk.
Chocolademelk Caramel van Soest
Chocolade blok van chocolatier Van Soest. Roer het ‘hot chocolate’ blok door een beker hete volle boerenmelk melk en u heeft een heerlijke, romige chocolademelk.
Chocolademelk Kaneel Van Soest
Chocolade blok van chocolatier Van Soest. Roer het ‘hot chocolate’ blok door een beker hete volle boerenmelk melk en u heeft een heerlijke, romige chocolademelk.
Kaneel Amandelen
Gebrande amandelen omhuld met chocolade en cacao/kaneel, ambachtelijk gemaakt door chocolatier van Soest.