Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Baambrugs Big Rillette

Baambrugs Big Rillette

Dat liefde door de maag gaat wisten we al! Deze ambachtelijke rilette van het Baambrugs big. Gemaakt van langzaam gegaard varkensvlees, varkensvet en verse kruiden. Heerlijk, smeuïg en 100% natuurlijk. Serveer de rilette als borrelhapje of op een charcuterieplateau met versgebakken stokbrood en zilveruitjes of augurkjes.

 

Baambrugs big hesp

Baambrugs big hesp

Het dikke deel van de varkenspoot wordt verkocht als bovenbeen of hips. Het stuk kan van zowel de ham als de schouder worden gesneden. Het bovenbeen bestaat voor een groot deel uit been dat is omgeven met bindweefselrijk vlees en zwoerd. In Duitsland is het een nationaal gerecht en staat het bekend als ‘Eisbein’. In Nederland gaat de bovenpoot meestal in de erwtensoep. Het aanwezige zwoerd dient dan mede als natuurlijk bindmiddel waardoor de soep steviger wordt.

 

 

Uienmarmelade

Uienmarmelade

Deze uien marmelade is gecreeërd door Sheridans, een Iers kaashuis, en geproduceerd door Janet’s Country Fayre. Het is een award winning Iers bedrijf die een breed scala aan relishes, chutneys, ketchup, salsa’s, pesto’s en vinaigrettes maakt. Dit traditioneel bedrijf dat al sinds 2007 bestaat, ligt aan de voet van Wicklow Mountains in Kilcoole County, in de tuin van Ierland! De chutneys zijn handgemaakt in kleine oplages, slow cooked met behulp van traditionele recepten. De Onion Marmelade is een van de veelzijdige marmelade in uw keuken! Bij een kaasplateau, op geroosterde Ciabatta met gesmolten geitenkaas, met spek, biefstuk, in wraps, enz.

 

Geraspte kaas parmigiano

Geraspte kaas parmigiano

Verse geraspte Parmezaanse kaas. De Parma is gemaakt op ambachtelijke wijze van deels afgeroomde rauwe koemelk waarin de voeding van de koeien van vers weidegras met veel bloemen, kruiden en wilde klaver goed te herkennen is. De kaas dankt zijn zoute, scherpe en complexe smaak aan de rijping van 21 dagen in een pekelbad wat water onttrekt en een stevige korst geeft. Vervolgens rijpt de Parmigiano nog minimaal twee jaar waardoor het een harde, korrelige structuur heeft en het moeilijk smelt.

Deze geraspte kaas smaakt lekker bij Italiaanse (pasta)gerechten.

Chocolade Kerstbomen

Special | Chocolade Kerstbomen

Pachtige chocolade kerstboompjes van Van Soest hebben met een zalig zachte vulling van heerlijke hazelnootpraliné. Een feest op tafel bij de koffie. Een verrukkelijk cadeau om mee te nemen deze feestdagen!

 

Chocolade Sterren

Chocolade Sterren

Chocolade kerstboompjes met een 3 heerlijke verschillende vullingen: wit met caramel hazelnoot vulling, melk met gezouten caramel vulling en crispy caramel parels & puur met Irish koffie met crispy parels

Chocolade hulstblaadjes

Special | Chocolade hulstblaadjes

Een feest op tafel met de chocolade hulstblaadjes van Van Soest. Smul van witte chocola, melk, puur en wit met een lekker krokanje van butterscotch. Hier maakt u iedereen blij mee!

Jerseyhoeve kaas

Jerseyhoeve kaas

Vroeger wisten ze op Goeree-Overflakkee al waar de koeien het beste konden grazen.
Langs dieken, over gorzen, slikken en plâeten nam het ‘koeienwachtertje’ de koeien mee. Nog steeds vind je daar de koeien van de Jerseyhoeve. In een unieke natuurlijke omgeving ontstaat daar de bijzondere biologische melk die je nergens elders aantreft. Van deze melk wordt op verantwoorde wijze de Jerseyhoeve kaas gemaakt. De melk van Jerseykoeien heeft een unieke verhouding van vetpercentage en eiwit en bevat twee keer zoveel vitaminen en mineralen.

Cime di rapa

Cime di rapa

Deze heerlijke Italiaanse groente bestaat uit dikke stelen met mooie bladeren en kun je beide gebruiken. Ze worden ook wel rapini genoemd, of broccoletti; de Italiaanse raapsteel, ook al is het geen raapsteel. Een groente met karakter en tikje bitter maar bereidt met olijfolie verrukkelijk. De stelen hebben iets meer bereidingstijd nodig dan de bladeren en roosjes. Kort in de pan met olijfolie en knoflook en een beetje zout na de bereiding. Volgens de inwoners van Apulië zijn Orecchiette (schelpjes pasta) en Cime di rapa onlosmakkelijk met elkaar verbonden; een heerlijk eenvoudig simpel pastagerecht! Cime di rapa is ook heerlijk bij vlees en vis.