Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Brioche met chocolade

Brioche met chocolade Biologisch

Op landgoed Nieuw Amelisweerd in Bunnik is de bakkerij van de Veldkeuken gevestigd. Hier worden elke dag heerlijke broden en de lekkerste taarten, puur, ambachtelijk en 100% biologisch gebakken. In de bakkerij op Amelisweerd geurt het dagelijks naar vers gebakken brood. Al vroeg in de ochtend zijn ze daar met meel, water en zout in de weer.

Dit is een heerlijk biologische brioche met chocolade (in houtenvorm) van 400 gram.

 

Limonadesiroop Cranberry-Rozenbottel

Limonadesiroop Cranberry-Rozenbottel

Leslie, is de limonademakers van Saru Soda en maken heerlijke siropen, die jezelf kunt mengen tot limonade, frisdranken en cocktails. Leslie is begonnen met het maken van vlierbloesemsiroop voor zijn kraam op de Noordermarkt waar zijn voorraad binnen no-time op was dus dat smaakte naar meer!

De siroop van de mannen van Saru Soda is een biologische limonadesiroop, die ambachtelijk door de mannen wordt gemaakt met verse en natuurlijke producten en bevatten geen toevoegingen. De siropen zijn bedoeld voor frisdrank, maar zeker ook goed te gebruiken voor cocktails of desserts.

In 1 fles limonadesiroop Cranberry-Rozenbottel zit 0,5 liter, waarmee zeker minimaal 30 heerlijke glazen limonade gemaakt kunnen worden.

Gebruik: meng 1 deel siroop met 5 delen water voor een lekker glas limonade.

Je kunt zowel water als bruiswater gebruiken voor alle siropen van Saru Soda.

Limonadesiroop Bloedsinaasappel

Limonadesiroop Bloedsinaasappel

Sjoerd en Leslie, zijn de limonademakers van Saru Soda en maken heerlijke siropen, die jezelf kunt mengen tot limonade, frisdranken en cocktails. Leslie is begonnen met het maken van vlierbloesemsiroop voor zijn kraam op de Noordermarkt waar zijn voorraad binnen no-time op was dus dat smaakte naar meer!

De siroop van de mannen van Saru Soda is een biologische limonadesiroop, die ambachtelijk door de mannen wordt gemaakt met verse en natuurlijke producten en bevatten geen toevoegingen. De siropen zijn bedoeld voor frisdrank, maar zeker ook goed te gebruiken voor cocktails of desserts.

In 1 fles ambachtelijke limonadesiroop Bloedsinaasappel zit 0,5 liter, waarmee zeker minimaal 30 heerlijke glazen limonade gemaakt kunnen worden.

Gebruik: meng 1 deel siroop met 5 delen water voor een lekker glas limonade.

Je kunt zowel water als bruiswater gebruiken voor alle siropen van Saru Soda.

Limonadesiroop Sereh-Gember

Sjoerd en Leslie, zijn de limonademakers van Saru Soda en maken heerlijke siropen, die jezelf kunt mengen tot limonade, frisdranken en cocktails. Leslie is begonnen met het maken van vlierbloesemsiroop voor zijn kraam op de Noordermarkt waar zijn voorraad binnen no-time op was dus dat smaakte naar meer!

De siroop van de mannen van Saru Soda is een biologische limonadesiroop, die ambachtelijk door de mannen wordt gemaakt met verse en natuurlijke producten en bevatten geen toevoegingen. De siropen zijn bedoeld voor frisdrank, maar zeker ook goed te gebruiken voor cocktails of desserts.

In 1 fles ambachtelijke limonadesiroop Sereh-Gember zit 0,5 liter, waarmee zeker minimaal 30 heerlijke glazen limonade gemaakt kunnen worden.

Limonadesiroop Citroen Biologisch

Sjoerd en Leslie, zijn de limonademakers van Saru Soda en maken heerlijke siropen, die jezelf kunt mengen tot limonade, frisdranken en cocktails. Leslie is begonnen met het maken van vlierbloesemsiroop voor zijn kraam op de Noordermarkt waar zijn voorraad binnen no-time op was dus dat smaakte naar meer!

De siroop van de mannen van Saru Soda is een biologische limonadesiroop, die ambachtelijk door de mannen wordt gemaakt met verse en natuurlijke producten en bevatten geen toevoegingen. De siropen zijn bedoeld voor frisdrank, maar zeker ook goed te gebruiken voor cocktails of desserts.

In 1 fles frisse limonadesiroop Citroen zit 0,5 liter, waarmee zeker minimaal 30 heerlijke glazen limonade gemaakt kunnen worden.

Chocolade Spiegelei

Chocolade Spiegelei

Speciaal voor Pasen heerlijk ‘gebakken’ chocolade eitjes in de smaken puur, melk en wit. Gemaakt door onze chocolatier van Soest.

Geitenboter

Geitenboter

Geitenboter kenmerkt zich door een verrassend milde en zachte smaak en komt tot stand vanuit het natuurlijke proces van het karnen van de gepasteuriseerde verse geitenmelk. Onze geitenboter is afkomstig van de zuivelboerderij Den Eelder.

 

Gesneden belegen boerenkaas

Gesneden belegen boerenkaas

Deze Hollandse boerenkaas is een belegen kaas van rauwe melk met een hoog vetgehalte, waardoor het, afhankelijk van het seizoen, een minimaal vetpercentage van 48% heeft en de smaak vol en romig is. De kaas wordt geproduceerd door de familie Captein uit Zoeterwoude en rijpt gedurende een half jaar in een kaaskamer op de boerderij, waarbij regelmatig draaien ervoor zorgt dat de kaas een egale structuur heeft en gelijkmatig droogt. De koeien van deze boerderij grazen van het mooie gras in het Groene Hart waar traditioneel moerasgronden lagen en daarom uiterst geschikt is voor veeteelt.

In 1 bakje zit 250 gram boerenkaas belegen.

Gesneden jonge boerenkaas

Gesneden jonge boerenkaas

Deze Hollandse boerenkaas is een jonge kaas en wordt 4 tot 6 weken gerijpt. Doordat rauwe melk met een hoog vetgehalte wordt gebruikt, heeft het, afhankelijk van het seizoen, een minimaal vetpercentage van 48% en zijn de kazen zacht romig van smaak. De kaas wordt geproduceerd door de familie Kuiper uit Giessenburg en rijpt in een kaaskamer op de boerderij, waarbij regelmatig draaien ervoor zorgt dat de kaas een egale structuur heeft en gelijkmatig droogt.

In 1 bakje gesneden boerenkaas jong zit 250 gram.

Gesneden oude boerenkaas

Gesneden oude boerenkaas

Deze kaas is met een leeftijd van 1 jaar een oudekaas. De kaas wordt geproduceerd in Ijsselstein door de familie Verweij en rijpt gedurende 1 jaar in een kaaskamer al daar, waarbij regelmatig draaien er voor zorgt dat de kaas een egale structuur heeft en gelijkmatig droogt. Tijdens de laatste droogfase ontstaan de zgn. kristallen, welke een extra pittige smaak aan de kaas geven. De kaas is ondanks de leeftijd nog goed te snijden. Vanwege de leeftijd heeft ook de korst een geheel eigen, doorleefd karakter. De kaas wordt gemaakt van rauwe koemelk met een hoog vetpercentage, minimaal 48 %, wat weer afhangt van het seizoen. In de zomer een hoger vetpercentage dan in de winter.