Op landgoed Nieuw Amelisweerd in Bunnik is de bakkerij van de Veldkeuken gevestigd. Hier worden elke dag heerlijke broden en de lekkerste taarten, puur, ambachtelijk en 100% biologisch gebakken. In de bakkerij op Amelisweerd geurt het dagelijks naar vers gebakken brood. Al vroeg in de ochtend zijn ze daar met meel, water en zout in de weer.
Dit is een heerlijk biologische brioche met chocolade (in houtenvorm) van 400 gram.
Leslie, is de limonademakers van Saru Soda en maken heerlijke siropen, die jezelf kunt mengen tot limonade, frisdranken en cocktails. Leslie is begonnen met het maken van vlierbloesemsiroop voor zijn kraam op de Noordermarkt waar zijn voorraad binnen no-time op was dus dat smaakte naar meer!
De siroop van de mannen van Saru Soda is een biologische limonadesiroop, die ambachtelijk door de mannen wordt gemaakt met verse en natuurlijke producten en bevatten geen toevoegingen. De siropen zijn bedoeld voor frisdrank, maar zeker ook goed te gebruiken voor cocktails of desserts.
In 1 fles limonadesiroop Cranberry-Rozenbottel zit 0,5 liter, waarmee zeker minimaal 30 heerlijke glazen limonade gemaakt kunnen worden.
Gebruik: meng 1 deel siroop met 5 delen water voor een lekker glas limonade.
Je kunt zowel water als bruiswater gebruiken voor alle siropen van Saru Soda.
Sjoerd en Leslie, zijn de limonademakers van Saru Soda en maken heerlijke siropen, die jezelf kunt mengen tot limonade, frisdranken en cocktails. Leslie is begonnen met het maken van vlierbloesemsiroop voor zijn kraam op de Noordermarkt waar zijn voorraad binnen no-time op was dus dat smaakte naar meer!
De siroop van de mannen van Saru Soda is een biologische limonadesiroop, die ambachtelijk door de mannen wordt gemaakt met verse en natuurlijke producten en bevatten geen toevoegingen. De siropen zijn bedoeld voor frisdrank, maar zeker ook goed te gebruiken voor cocktails of desserts.
In 1 fles ambachtelijke limonadesiroop Bloedsinaasappel zit 0,5 liter, waarmee zeker minimaal 30 heerlijke glazen limonade gemaakt kunnen worden.
Gebruik: meng 1 deel siroop met 5 delen water voor een lekker glas limonade.
Je kunt zowel water als bruiswater gebruiken voor alle siropen van Saru Soda.
Sjoerd en Leslie, zijn de limonademakers van Saru Soda en maken heerlijke siropen, die jezelf kunt mengen tot limonade, frisdranken en cocktails. Leslie is begonnen met het maken van vlierbloesemsiroop voor zijn kraam op de Noordermarkt waar zijn voorraad binnen no-time op was dus dat smaakte naar meer!
De siroop van de mannen van Saru Soda is een biologische limonadesiroop, die ambachtelijk door de mannen wordt gemaakt met verse en natuurlijke producten en bevatten geen toevoegingen. De siropen zijn bedoeld voor frisdrank, maar zeker ook goed te gebruiken voor cocktails of desserts.
In 1 fles ambachtelijke limonadesiroop Sereh-Gember zit 0,5 liter, waarmee zeker minimaal 30 heerlijke glazen limonade gemaakt kunnen worden.
Sjoerd en Leslie, zijn de limonademakers van Saru Soda en maken heerlijke siropen, die jezelf kunt mengen tot limonade, frisdranken en cocktails. Leslie is begonnen met het maken van vlierbloesemsiroop voor zijn kraam op de Noordermarkt waar zijn voorraad binnen no-time op was dus dat smaakte naar meer!
De siroop van de mannen van Saru Soda is een biologische limonadesiroop, die ambachtelijk door de mannen wordt gemaakt met verse en natuurlijke producten en bevatten geen toevoegingen. De siropen zijn bedoeld voor frisdrank, maar zeker ook goed te gebruiken voor cocktails of desserts.
In 1 fles frisse limonadesiroop Citroen zit 0,5 liter, waarmee zeker minimaal 30 heerlijke glazen limonade gemaakt kunnen worden.
Speciaal voor Pasen heerlijk ‘gebakken’ chocolade eitjes in de smaken puur, melk en wit. Gemaakt door onze chocolatier van Soest.
Geitenboter kenmerkt zich door een verrassend milde en zachte smaak en komt tot stand vanuit het natuurlijke proces van het karnen van de gepasteuriseerde verse geitenmelk. Onze geitenboter is afkomstig van de zuivelboerderij Den Eelder.
Deze Hollandse boerenkaas is een belegen kaas van rauwe melk met een hoog vetgehalte, waardoor het, afhankelijk van het seizoen, een minimaal vetpercentage van 48% heeft en de smaak vol en romig is. De kaas wordt geproduceerd door de familie Captein uit Zoeterwoude en rijpt gedurende een half jaar in een kaaskamer op de boerderij, waarbij regelmatig draaien ervoor zorgt dat de kaas een egale structuur heeft en gelijkmatig droogt. De koeien van deze boerderij grazen van het mooie gras in het Groene Hart waar traditioneel moerasgronden lagen en daarom uiterst geschikt is voor veeteelt.
In 1 bakje zit 250 gram boerenkaas belegen.
Deze kaas is met een leeftijd van 1 jaar een oudekaas. De kaas wordt geproduceerd in Ijsselstein door de familie Verweij en rijpt gedurende 1 jaar in een kaaskamer al daar, waarbij regelmatig draaien er voor zorgt dat de kaas een egale structuur heeft en gelijkmatig droogt. Tijdens de laatste droogfase ontstaan de zgn. kristallen, welke een extra pittige smaak aan de kaas geven. De kaas is ondanks de leeftijd nog goed te snijden. Vanwege de leeftijd heeft ook de korst een geheel eigen, doorleefd karakter. De kaas wordt gemaakt van rauwe koemelk met een hoog vetpercentage, minimaal 48 %, wat weer afhangt van het seizoen. In de zomer een hoger vetpercentage dan in de winter.