Deze drumsticks zijn afkomstig van de boerderijkip, die veel ruimte heeft gehad om vrij te kunnen rondlopen. Mede door de vrijheid die de kippen hebben ontwikkelen ze een verfijnde smaak, maar ook door de veelzijdige voeding. De drumsticks zijn natuurlijk onmisbaar voor BBQ-seizoen
Een drumstick weegt ongeveer 100 gram.
De wang van het rund is een ware delicatesse om langzaam te garen. Door het kauwen en herkauwen van het Black Angus rund hebben de wangspieren vrijwel constant bewogen, en zijn daardoor buitengewoon smaakvol. De wangen zitten vol vet en bindweefsel, wat betekent dat bij een langzame garing niet alleen een botermals stukje vlees, maar ook een prachtig gebonden saus overblijft.
De Baambrugs big tong geldt voor veel mensen als orgaanvlees, maar is eigenlijk gewoon een spier. Bij Nederlandse slagers is tong meestal bij de vleeswaren te vinden, maar in veel andere landen bereidt men het ook erg graag vers. Vooraf wordt de tong dan ingewreven met zout, zodat het harde vel na de garing gemakkelijk verwijderd kan worden. Gekookte varkenstong laat een geweldige bouillon achter.
De gele ui dankt zijn naam aan de goudgele schil, maar vanbinnen is de ui wit. De smaakvolle Hollandse ui is lekker pittig, maar heeft ook een zoete smaak die sterker wordt wanneer hij wordt verwarmd. De gele ui is de meest veelzijdige ui om mee te koken, te stoven of te bakken en is jaarrond verkrijgbaar.
Worstenbroodjes tijdens kerstavond: een mooie traditie! Deze ambachtelijke Brabantse worstenbroodjes zijn van ‘n Dungense Dame, en worden volgens familierecept gemaakt met duurzaam vlees. Liefhebbers van het worstenbroodje stellen het culturele erfgoed veilig en garanderen dat ‘n Dungense Dame nog lang gegeten wordt.
In het Brabantse Den Dungen wordt al sinds 1925 het worstenbroodje gebakken. Bakker Toon Minkels bedacht het unieke recept een eeuw geleden en legde het voor aan Slager Antoon Cooymans. Met zorg bereidde die het lekkerste vlees voor dit bijzondere broodje. Zo garandeerden zij samen de rijke smaak, toen, en drie generaties later nog steeds. Vandaag de dag wordt het geheime recept zorgvuldig bewaakt en exclusief gemaakt door Margriet Cooymans, de kleindochter van Antoon. Slager Ton Cooymans selecteert met de grootste zorg het vee van lokale boeren uit de Brabantse Meierij.
In één verpakking zitten 4 worstenbroodjes. ’n Dungense Dame smaakt het lekkerst als het deeg nog zacht is na verwarmen. Daarom kunt u de worstenbroodjes het beste op een lage temperatuur rustig warm maken.
Een langzaam geroosterd lam aan het spit is niet alleen heerlijk – het zorgt voor een feestelijke sfeer en is geschikt voor feesten en evenementen voor een grotere groep mensen. Het Kamper Lam staat bekend om zijn mooie smaak en perfecte vetbedekking en heeft 1,5 week te rijpen gehangen.
Heeft u interesse in een lam voor aan het spit, dan is handig om te weten dat ze alleen op aanvraag besteld kunnen worden.
Gewichtsklasse:
15 kg = 300.-
20 kg = 400.-
Stuur ons minimaal 3 weken van tevoren een mail met uw bestelling. Mails kunnen verstuurd worden naar thuis@lindenhoff.nl
Deze zoete caramel ‘pasta’, ook wel Dulce de Leche genoemd, is gemaakt van melk en suiker en is heerlijk op stokbrood of een vers geroosterd broodje. De confiture wordt gemaakt door de melk en suiker langdurig samen te koken tot de perfecte samenstelling. De smaak van caramel is onweerstaanbaar.
Onze mooi, gekleurde sappige kiwi’s komen in de lente en zomer direct van een coöperatie in Italië en zitten vol belangrijke vitamines en vezels.
Op landgoed Nieuw Amelisweerd in Bunnik is de bakkerij van de Veldkeuken gevestigd. Hier worden elke dag heerlijke broden en de lekkerste taarten, puur, ambachtelijk en 100% biologisch gebakken. In de bakkerij op Amelisweerd geurt het dagelijks naar vers gebakken brood. Al vroeg in de ochtend zijn ze daar met meel, water en zout in de weer. De Veldkeuken bakt pure specialiteiten; biologisch, ambachtelijk en van dichtbij.
Één broodclechtvlecht weegt circa 300 gram.
Lekker en mooi voor een ontbijt of brunch!
bereidingstip: 8 minuten afbakken op 160 C.
Op landgoed Nieuw Amelisweerd in Bunnik is de bakkerij van de Veldkeuken gevestigd. Hier worden elke dag heerlijke broden en de lekkerste taarten, puur, ambachtelijk en 100% biologisch gebakken. In de bakkerij op Amelisweerd geurt het dagelijks naar vers gebakken brood. Al vroeg in de ochtend zijn ze daar met meel, water en zout in de weer.
Dit is een heerlijk biologisch paasstol met zelfgemaakte amandelspijs. Het deeg is een rijk gevuld briochedeeg gemaakt met desemcultuur, met heerlijke rozijnen, krenten, dadels, pruimen en vijgen in het deeg. Perfect voor de brunch
Een stol weegt 400g.