Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
De wilde zwijn bout is een prachtig stuk mager vlees met een goede wildsmaak dat helemaal thuis past in de herfst. De zwijnen voeden zich onder meer met paddenstoelen, bosbessen, kastanjes, wortelen, knollen en kruiden. Deze smaken passen ook ideaal bij het zwijn.
Tip van de chef: Gaar dit vlees op een zachte temperatuur zodat het mooi rosé is en u bent verzekerd van een sappig stuk vlees.
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Dit Nederlandse hertenvlees, afkomstig van onze wildleverancier Pieter van Meel, is fijn van draad en geeft een mooie wildsmaak aan gerechten. Dit pouletvlees is de ideale basis voor een herfstige stoofschotel – lekker met een mooi glas rode wijn!
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Het meest malse en zachte stuk vlees van de ree. Zelden zal u zo mals en zacht vlees geproefd hebben. een prachtige fijne structuur en een delicate wildsmaak. Deze smaak heeft de ree ontwikkeld door het voedsel wat ze in de bossen vinden zoals nootjes, knopjes en zachte blaadjes.
tip van de chef: Het vlees dichtschroeien kort verder garen in de oven en mooi rosé serveren. Eventueel een mooie fles rode wijn erbij!
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Heerlijke reerugfilet van wildleverancier Pieter van Meel. Dit vlees heeft een heel fijne structuur en een delicate smaak. Reeën zijn zeer selectief wat betreft hun voedsel; ze eten alleen de beste gewassen, blaadjes, bessen en knoppen. En dat is te proeven aan hun malse, zachte vlees. Bij het bereiden van het vlees mag het van binnen wel een beetje rosé blijven. Of maak er een heerlijke Ree Wellington mee!
De reerugfilet is een stuksartikel, het gewicht kan verschillen.
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Dit Nederlandse hertenvlees is fijn van draad en geeft een mooie wildsmaak aan gerechten. De biefstuk wordt vakkunddig uitgesneden door onze wildleverancier Pieter van Meel uit de dikke bil. Hertenbiefstuk is geschikt voor een korte bereiding en heerlijk met bijvoorbeeld een mooie jus van port en sjalotten.
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Hollands hertenvlees met een mooie en verfijnde wildsmaak. Ossobuco is een schijf schenkel van het vleesrijke bovenste deel van de achterpoot. Traditioneel wordt ossobuco met kalfsschenkel gemaakt, maar ook met hert kunt u hier een heerlijk gerecht mee maken.
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Dit Nederlandse hertenvlees is fijn van draad en heeft een mooie wildsmaak. De sucade wordt vakkunddig uitgesneden door onze wildleverancier Pieter van Meel. Hertensucade smaakt heerlijk in een stoofschotel met herfstgroenten en een mooie fles rood!
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Hollandse rugfilet van de haas van onze wildleverancier Pieter van Meel.
Een hazenrug filet weegt tussen de 120-130 gram.
Hollandse hazenbout van wildleverancier Pieter van Meel. Geschikt om te stoven, en bijvoorbeeld hazenpeper van te maken.
Een Hollandse hazenbout weegt ongeveer 350 gram.