De Oldenhof barbecuespies ‘skewer’ is 25 cm lang en gemaakt van roestvrij staal. Grill saté of bijvoorbeeld groenten op uw barbecue of grillplaat. De spiezen komen per 12 stuks.
De Oldenhof barbecuespiezen zijn vaatwasmachinebestendig.
De Oldenhof barbecuespies ‘skewer’ is 25 cm lang en gemaakt van roestvrij staal. Grill saté of bijvoorbeeld groenten op uw barbecue of grillplaat. De spiezen komen per 12 stuks.
De Oldenhof barbecuespiezen zijn vaatwasmachinebestendig.
Met de roestvrijstalen barbecuetang van The Bastard keert u vlees, groente en andere etenswaren tijdens het bakken, braden en grillen op de barbecue. De barbecuetang bevat een veer waardoor hij vanzelf openklapt, door te knijpen sluit te bek. De tang is ingeklapt te vergrendelen (met het lipje achterin) om hem handig op te kunnen bergen. De rand van de bek heeft een profiel voor voldoende grip op de te keren producten.
Reinig de The Bastard barbecuetang met warm water en afwasmiddel.
Ambachtelijk stroopstokenis een eeuwenoude traditionele wijze om appels en peren te conserveren. Het is een procedé waarin allereerst fruit wordt gekookt in koperen ketels waarvan de bodem rechtstreeks door een vuur wordt verhit. Vervolgens moet men het kooksel uitpersen en grof zeven. Daarna het gezeefde sap terug in de ketel gieten en aan de kook brengen. Water zal dan verdampen en stroop blijft over. Daarna wordt meteen de warme stroop afgevuld in potten of blikken.
In deze ambachtelijke stroop is puur fruit verwerkt, zonder toevoegingen. Deze stroop bevat dus alleen ‘vruchteigen’ natuurlijke stoffen. De stroop wordt gemaakt van biologische geteelde appels en peren (en in de rinse stroop ook biologische geteelde suikerbieten).
In deze Rinse appelstroop zit 75% ingedikt appelsap en 25% ingedikt bietensap.
Ambachtelijk stroopstokenis een eeuwenoude traditionele wijze om appels en peren te conserveren. Het is een procedé waarin allereerst fruit wordt gekookt in koperen ketels waarvan de bodem rechtstreeks door een vuur wordt verhit. Vervolgens moet men het kooksel uitpersen en grof zeven. Daarna het gezeefde sap terug in de ketel gieten en aan de kook brengen. Water zal dan verdampen en stroop blijft over. Meteen de warme stroop afvullen in potten of blikken, is de laatste handeling.
In deze ambachtelijke stroop is puur fruit verwerkt, zonder toevoegingen. Deze stroop bevat dus alleen ‘vruchteigen’ natuurlijke stoffen. De stroop wordt gemaakt van biologische geteelde appels en peren (en in de rinse stroop ook biologische geteelde suikerbieten).
In deze perenappelstroop zit 60% ingedikt perenlsap en 40% ingedikt appelsap.
Dit typisch Nederlands stukje vlees is een van de meest gegeten vleessoorten. Onze slagers bereiden deze vink op ambachtelijke wijze. Het bestaat uit Gasconne rundergehakt omhuld met een dun lapje Gasconne rundvlees.
Bak de rundervind 3 minuten goudbruin op hoog vuur. Zet daarna de vuur zachter en laat het vlees 15 minuten verder garen.
1 rundervink weegt ongeveer 100 gram.
Zodra u dit product ontvangt is deze minstens 2 dagen houdbaar, mits u deze gekoeld bewaart. Indien u kiest voor invriezen is dit product minstens 1 maand houdbaar.
Dit typisch Nederlands stukje vlees is een van de meest gegeten vleessoorten. Onze slagers bereiden deze vink op ambachtelijke wijze. Het bestaat uit Gasconne varkensgehakt omhuld met een dun gesneden buikspek.
Bak de slavinker 3 minuten goudbruin op hoog vuur. Zet daarna de vuur zachter en laat het vlees 15 minuten verder garen.
Een slavink weegt ongeveer 100 gram.
Zodra u dit product ontvangt is deze minstens 2 dagen houdbaar, mits u deze gekoeld bewaart. Indien u kiest voor invriezen is dit product minstens 1 maand houdbaar.
Dit zachte rauwmelkse geitenkaasje is uniek in Nederland. In Jubbega(Friesland) grazen zo’n 16 Toggenburger geiten rondom de boerderij van Doetie Trinks in haar zelf gebouwde melkstal en worden twee keer per dag gemolken. De geiten grazen rondom de boerderij in de graslanden die niet gestrooid worden met kunstmest. In het gras groeien zo’n 50 verschillende soorten kruiden en dat proef je terug in de kaas. De melk wordt verwerkt tot kaas in de kaasmakerij ‘Tsiis fan Doetie’. Dit unieke kaasje is zeer bijzonder; de kwaliteit en smaak zijn zo goed dat dit kaasje zeker net zo goed is als de Franse geitenkaasjes.
Deze klassieke saté is gemaakt van het volle dijvlees van de boerderijkip, die veel ruimte heeft gehad om vrij te kunnen rondlopen en haar lange leven heeft kunnen smullen van een plantaardig dieet. Kippendij is iets vetter dan kipfilet en uitermate geschikt om te grillen. Deze spiezen zijn niet gemarineerd, dus kunt u ze nog naar eigen wens op smaak brengen met saus, specerijen of een marinade.
1 saté weegt ongeveer 80 gram.
Nederlandse wilde ganzenbout van onze poelier & wildleverancier Pieter van Meel. De ganzen zijn jong, waardoor het vlees zachter is dan dat van oudere ganzen. Wilde gans laat zich goed combineren met een compote van (wild) rood fruit, kweeperengelei of een chutney van bijvoorbeeld pruimen.
1 ganzenbout weegt ongeveer 250 gram.