De worst – misschien wel de nederigste der vleesproducten – is tegenwoordig ongekend populair, zowel onder thuiskoks als restaurateurs. En terecht, want een goed gemaakte worst is naast een bescheiden ook een bijzonder mooi product, dat men in staat stelt zoveel mogelijk van elk dier te verwaarden. Zo maken wij van de mooiste afsnijdsels van het Gasconne kalf, kwaliteitsvlees dat overblijft na het portioneren van de andere snits, deze heerlijke kalfsworst.
Bereidingstip: laat de worstjes wellen in heet water voordat u ze bakt. Dit voorkomt dat het velletje kapot gaat tijdens het bakken.
De worst – misschien wel de nederigste der vleesproducten – is tegenwoordig ongekend populair, zowel onder thuiskoks als restaurateurs. En terecht, want een goed gemaakte worst is naast een bescheiden ook een bijzonder mooi product, dat men in staat stelt zoveel mogelijk van elk dier te verwaarden. Zo maken wij van de mooiste afsnijdsels van het Gasconne kalf (kwaliteitsvlees dat overblijft na het portioneren van de andere snits) deze heerlijke kalfsworst.
Bereidingstip | Laat de worstjes wellen in heet water voordat u ze bakt. Dit voorkomt dat het velletje kapot gaat tijdens het bakken.
De worst – misschien wel de nederigste der vleesproducten – is tegenwoordig ongekend populair, zowel onder thuiskoks als restaurateurs. En terecht, want een goed gemaakte worst is naast een bescheiden ook een bijzonder mooi product, dat men in staat stelt zoveel mogelijk van elk dier te verwaarden. Zo maken wij van de mooiste afsnijdsels van het Gasconne rund, kwaliteitsvlees dat overblijft na het portioneren van de andere snits, deze heerlijke rundersaucijs.
Bereidingstip: laat de worstjes wellen in heet water voordat u ze bakt. Dit om te voorkomt dat het velletje kapot gaat tijdens het bakken.
De worst – misschien wel de nederigste der vleesproducten – is tegenwoordig ongekend populair, zowel onder thuiskoks als restaurateurs. En terecht, want een goed gemaakte worst is naast een bescheiden ook een bijzonder mooi product, dat men in staat stelt zoveel mogelijk van elk dier te verwaarden. Zo maken wij van de mooiste afsnijdsels van het Gasconne rund, kwaliteitsvlees dat overblijft na het portioneren van de andere snits, deze heerlijke rundersaucijs.
Bereidingstip: laat de worstjes wellen in heet water voordat u ze bakt. Dit om te voorkomt dat het velletje kapot gaat tijdens het bakken.
De worst – misschien wel de nederigste der vleesproducten – is tegenwoordig ongekend populair, zowel onder thuiskoks als restaurateurs. En terecht, want een goed gemaakte worst is naast een bescheiden ook een bijzonder mooi product, dat men in staat stelt zoveel mogelijk van elk dier te verwaarden. Zo maken wij van de mooiste afsnijdsels van het Baambrugs big, kwaliteitsvlees dat overblijft na het portioneren van de andere snits, deze heerlijke varkensworst.
Bereidingstip: laat de worstjes wellen in heet water voordat u ze bakt. Dit om te voorkomt dat het velletje kapot gaat tijdens het bakken.
Stevig gekruid lamsworstje, bereid met afsnijdsels van het Kamper lam. Overheerlijk op de barbecue of gewoon in de pan. Het is het allerlekkerste om deze worstjes samen met wat stokbrood, pitabrood of couscous te eten. Smakelijk!
Bereidingstip: laat de worstjes wellen in heet water voordat u ze bakt. Dit voorkomt dat het velletje kapot gaat tijdens het bakken.
1 worstje weegt circa 80 gram.
De worst – misschien wel de nederigste der vleesproducten – is tegenwoordig ongekend populair, zowel onder thuiskoks als restaurateurs. En terecht, want een goed gemaakte worst is naast een bescheiden ook een bijzonder mooi product, dat men in staat stelt zoveel mogelijk van elk dier te verwaarden. Zo maken wij van de mooiste afsnijdsels van het Baambrugs big, kwaliteitsvlees dat overblijft na het portioneren van de andere snits, deze heerlijke varkensworst.
Bereidingstip: laat de worstjes wellen in heet water voordat u ze bakt. Dit om te voorkomt dat het velletje kapot gaat tijdens het bakken.
Dit mild gekruide worstje is bereid van de afsnijdsels, kwaliteitsvlees dat overblijft na het portioneren van de andere snits, van het Kamper lam. Heerlijk voor op de barbecue in de zomer, maar de worstjes kunnen ook prima worden gebruikt voor de winterse maaltijd. Ontdek ook onze lamsmerguez worst van het Kamper lam in ons assortiment.
Bereidingstip: laat de worstjes wellen in heet water voordat u ze bakt. Dit voorkomt dat het velletje kapot gaat tijdens het bakken.
In Rolde, midden in het Nationaal Park De Drentse Aa, gebeurt iets bijzonders. Hier wordt op ambachtelijke wijze de biologische melk van Lindenhoff geproduceerd. Er wordt gewerkt met volvette koemelk, een echt natuurproduct waarvan de smaak en het vetgehalte met het seizoen mee veranderen. Om de zuivere smaak te beschermen wordt de melk geleverd in een glazen fles en wordt deze niet gehomogeniseerd. De gepasteuriseerde melk kan daardoor een beetje opromen — gewoon, puur natuur!