Deze biologische ghee is een hele zuivere vorm van geklaarde boter. Een bakvet met een rijke smaak en een enorm hoge verbrandingstemperatuur (250 graden). Het is ideaal vet voor het heet aanzetten van vlees: de rijke smaak van Hollandse boter, zonder dat het vet zwart wordt in de pan In de Indiase Ayurveda leer is Ghee al duizenden jaren hét vet voor in de keuken. Deze ghee wordt gemaakt van het vet van geitenboter, die met gras gevoederd worden. Dat geeft deze ghee zijn heerlijke karakteristieke smaak.
Ghee Easy wordt geproduceerd door drie vrienden met een culinaire productieruimte in Bunnik. Daar maken ze van Hollandse biologische boter deze prachtige ghee. Vet goed vet!
1 potje bevat 100 gram.
Deze biologische ghee is een hele zuivere vorm van geklaarde boter. Een bakvet met een rijke smaak en een hoge verbrandingstemperatuur (250 graden). Het is ideaal vet voor het heet aanzetten van vlees: de rijke smaak van Hollandse boter van gras gevoerde koeien, zonder dat het vet zwart wordt in de pan. In de Indiase Ayurveda leer is Ghee al duizenden jaren hét vet voor in de keuken. Deze ghee is verrijkt met rozemarijn, heerlijk om vlees of aardappeltjes in te bakken.
Ghee Easy wordt geproduceerd door drie vrienden met een culinaire productieruimte in Bunnik. Daar maken ze van Hollandse biologische boter deze prachtige ghee. Vet goed vet!
1 potje bevat 100 gram.
De haas is tegenwoordig niet weg te denken tijdens het paasfeest. Deze prachtige witte, melk chocolade en pure chocolade paashazen van chocolatier van Soest hebben een heerlijke, romige praline vulling. Een ware traktatie bij de koffie of als blikvanger op de paastafel.
Dit is de ideale katoenen tas om de authentieke producten in te dragen. Daarnaast staat deze shopper ook gewoon mooi op je schouder.
Deze mooie geblokte Lindenhoff theedoek is een aanwinst voor iedere keuken! De theedoek is gemaakt van 100% katoen, voelt zacht aan en is door het hanglusje makkelijk op te hangen.
De Chèvre Buche heeft de typische rol-vorm en een mooi witschimmel laagje aan de buitenkant gekregen. Deze kaas is uitermate geschikt voor het gebruik in salades of om als plakken te verwarmen onder de grill. De producent, Sèvre & Belle, maakt de mooiste geitenkazen in het hart van de Charentes-Poitou in Frankrijk. De melk voor deze kaas komt geheel van hun eigen geitenboeren.
1 stuk weegt 150 gram.
Vanaf dag één is het doel van Brandt & Levie om zoveel mogelijk mensen te inspireren om beter vlees te eten. Dat doen ze door de lekkerste worst te maken van het beste varken.
Deze Gold Label worst bevat grof gemalen varkensvlees en vers geroosterde chipotle, komijnzaad en cacao. Chipotle zijn op hout gerookte jalapenopeppers die samen met de cacao zorgt voor een vurige aardse smaak. De worst wordt gerijpt en in de lucht te drogen gehangen. Snijbiet is toegevoegd aan de worst als natuurlijke bron van nitraat. De bacteriën die ze aan de worst toevoegen zetten dit nitraat om in nitriet, wat de groei van kwalijke bacteriën tegen gaat. Deze verrassende worst is heerlijk op de borrelplank.
Het Gold label is het premium assortiment van droge worsten en vleeswaren.
Deze worsten en vleeswaren worden gemaakt van hun eigen varkens die opgroeien bij bevriende boeren: Sandershof en Den Elshorst. Zij houden traag groeiende varkensrassen die ze op een zo natuurlijk mogelijke manier laten opgroeien.
De recepturen van de Gold label worsten zijn culinair en weerspiegelen de koksachtergrond van de oprichters. Dit resulteert in spannende smaken en het gebruik van exclusieve ingrediënten. Zo gebruiken ze knalrode piment d’ Espelette peper, maar ook noten, truffel en bijzondere kazen of dranken.
Als een van de exclusievere verkooppunten van Brandt & Levie zijn beide labels bij ons in het assortiment.
De kogelbiefstuk wordt gesneden uit de bovenbil of het spierstuk van het Black Angus rund. Het is een zeer smakelijk en mals biefstukje. Heerlijk om te bakken of te grillen. Het vlees wordt aan de heup opgehangen en gedroogd, wat zorgt voor een mals en smaakvol kogelbiefstukje. De benen hangen in deze positie in een hoek van 90 graden, waardoor andere spieren zijn aangespannen.
De enige echte Lindenhoff knakworsten gemaakt van rundvlees. Heerlijk op een broodje met sauzen, salade of zuurkool.
375 gram = 5 grote knakworsten
Deze Ambachtelijke knakworsten zijn gemaakt van het Baambrugs big. Heerlijk om hotdogs mee te maken, voor jong en oud.
375 gram = 5 grote knakworsten