Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Boerderij eendenpoulet
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Met de tamme eendenpoulet zet u eenvoudig een mooie stoofschotel van eend op tafel. Of wat dacht u van een klassieke Franse cassoulet? Door zijn specifieke smaak geeft het een heerlijk aroma aan uw gerechten.
Kamper lamslever
Het lever van lam is een zeer zachte lever met een verfijnde smaak. Het stukje vlees is gemakkelijk te bakken maar smaakt ook heerlijk in paté.
Lams spareribs
De lams spareribs zijn een stuk minder bekend dan de ribs van de varken, maar zeker niet minder lekker. Heerlijk om vooraf te marineren en langzaam te garen. Het vlees van de Texelaar heeft een malse structuur en is zacht van smaak.
Boerderij eendengehakt
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Dit heerlijke gehakt van tamme boerderij eend geeft een twist aan uw gerechten. Een stuk eendenborst van eenden die hun eten bij elkaar scharellen en dat is terug te proeven. Eendengehakt kan in gerechten de varkens- en rundergehakt vervangen of gebruikt worden als vulling van gevogelte.
Gesneden boerenkaas vinkethaler
Deze heerlijk, harde maar milde boerengatenkaas uit Vinkeveen is de Hollandse tegenhanger van de bekende Zwitserse Emmentaler! De smaak is licht zuur met nootachtige tonen en heeft, door toevoeging van een speciaal zuursel, grote gaten ontwikkeld. Een echte aanrader voor de ontbijttafel!
Boudin noir worst
Deze ambachtelijke Franse bloedworst is gemaakt van het Baambrugs Big en verrijkt met varkensspek en rogge. Combineer de boudin noir met zoete appel op knapperig brood of serveer de bloedworst bij stamppot of aardappels.
Nadat de worsten in onze slagerij zijn gemaakt worden ze direct ingevroren zodat de kwaliteit optimaal is en ze zo vers mogelijk bij u worden geleverd.
Boerenbites frikandellen
Onze frikandel bestaat uit 1/3 kalfsvlees, 1/3 varkensvlees en 1/3 kippenvlees. De boerenbites zijn een heerlijke toevoeging aan uw snackdag.
In 1 doos zitten 8 frikandellen.
Gezaagde Gasconne rundermergpijpjes
Mooie mergpijpjes van het Gasconne rund. Het merg is een vette en zachte substantie die aan soepen een rijke en volle smaak geeft. Dat men daar heerlijke bouillon van trekt is bekend, maar wist u dat ze geroosterd en op gegrild brood gesmeerd een ware delicatesse vormen? Een ouderwets boerenrecept in een modern jasje. Deze rundermergpijpjes zijn in de lengte gezaagd.
Kletzenbrot
Kletzenbrot is een traditioneel Oostenrijks brood dat met het katholieke kerst gegeten werd. Het brood is gevuld met kletze, gedroogde lichtbruine zoete peren met schil. Dit is de oorsprongelijke vulling, later werd het recept aangevuld met noten en andere zuidelijke vruchten zoals rozijnen en vijgen.
Voor het bereiden van het brood haalde men de gedroogde kletzen van zolder en liet ze een nachtje weken in water. Aan dit mengsel werd de volgende dag de meel, zout en gist toegevoegd. Het brood is heerlijk voor bij de kaasplank.
1 brood weegt 500 gram.