Tijd voor ’n tuinfeest, want met deze barbecue box is het met z’n allen genieten aan een lange tafel vol bijzondere gerechten! Onze slager heeft spectaculaire stukken geselecteerd, de visboer zorgt voor zalige zalm en natuurlijk is de barbecue compleet met kipsaté, broodjes, seizoensgroenten en de allerbeste whiskey-bacon jam en burrata!
Op uw barbecue
- Simmentaler staartstuk
- Dubbeldoel koe entrecôte
- Gasconne runderburgers
- Brioche bollen | Tom van Otterloo
- Whiskey-bacon jam
- Baambrugs big worst met citroentijm
- Tomatenmelange
- Paarse spitskool
- Burrata
- Noorse zalmfilets met vel
- Rustiek afbakstokbrood | vanmenno
- Indonesische saté van boerderijkippendij
Chic aan tafel kan snel – met de rijkgevulde runderrollade van Rijks, het restaurant van chef Joris Bijdendijk!
-
- Twee voorgegaarde plakken in de verpakking
- Gevuld met eekhoorntjesbrood, hazelnoten en specerijen
- Alleen nog even verwarmen en u kunt genieten
Deze abdijkaas is gemaakt van gethermiseerde koemelk van het type Reblochon, die sinds 1930 door Cisterciënzer monniken van het klooster Abbaye Notre-Dame-de-Cîteaux geproduceerd wordt.
De monniken wijden hun leven aan kaas maken en bidden! De rijping vindt traditioneel plaats gedurende drie tot zes weken op 12° Celsius in een kelder.
De melk die voor deze kaas gebruikt wordt, is uitsluitend afkomstig van de Montbéliardekoeien, uit de kudde van het klooster.
Deze kleinschaligheid in het klooster maakt dat er per jaar zo’n 70 ton van deze kaas geproduceerd wordt.
De kaas is zeer mild en fijn van karakter, wanneer jong, robuust en krachtig, aromatisch wanneer wat ouder, In het zuivel zitten mooie kleine oogjes.
Met deze Overherlijke pizza’s laat je iedereen genieten. Naast de knapperigste pizzabodem en de beste Italiaanse ingrediënten wordt de pizza belegd met eetbare roos: raddichio Rosso Fiore. Dat is nog een culi-cadeau voor foodies. Buon appetito!
Deze box bevat:
- Pancetta tesa
- Radicchio fiore
- Gasconne salami
- Mizuna
- Burrata
- Siciliaanse cherry-tomaten
- Basilicum
- Pizzabodems
- Passata della nona
- Geraspte jonge kaas
- Geraspte parmigiano
In de pizzabox vindt u verschillende ingrediënten om mee de keuken in te duiken. Beleg hoe u ’t zelf het allerlekkerst vindt of probeer onze suggesties eens!
- Pizza radicchio met pancetta Tesa
- Pizza Gasconne salami met mizuna
- Pizza burrata, basilicum en Siciliaanse cherrytomaten
Maak ‘m helemaal af!
Nóg lekkerder? Bestel er dan deze extra smaakmakers bij!
Een echt cadeau waarbij iedereen kan smullen naar eigen smaak. Hiermee geeft u een fantastische fles alcoholvrije champagne en onze Lindenhoff Cadeaubon. Zo kan iedereen kiezen uit alle producten in onze webwinkel of bij onze boerderijwinkel de Marché. Denk aan een mooie côte de boeuf voor het kerstdiner, de Groente & Fruit Box met alle knollen en kolen uit het seizoen of de verrassende kaasplank geselecteerd door onze kaasmeester!
Onze selectie:
- Lindenhoff Cadeaubon
- Champagner Bratbirne – droge mousserende perenwijn (0%)
Prijs, exclusief bezorgkosten:
- Cadeaubon 50 euro met Champagner Bratbirne & chocolade speculaas – €60
- Cadeaubon 75 euro met Champagner Bratbirne & chocolade speculaas – €85
- Cadeaubon 100 euro – €100 Wij doen u de fles Champagner Bratbirne cadeau!
Proost met een alcoholvrij alternatief met zoveel smaak dat ’t een feest is om te drinken! Het licht bittere van roze grapefruit wakkert de eetlust aan en maakt het een perfect aperitief voor uw diner. Een elegante mocktail met vanille en een subtiele vleug framboos.
-
- Klaar om te drinken – schenk direct in een mooi glas
- Te garneren met roze peperkorrels en eetbare bloemen
- Verrukkelijk bij schaaldieren en gerechten met witvis
Voor de drankjes van The Mocktail Club wordt geëxperimenteerd met de meest bijzondere smaakcombinaties. De alcoholvrije cocktails worden gemaakt van de beste, natuurlijk ingrediënten, met zo min mogelijk ongeraffineerde rietsuiker en in een duurzame verpakking.
Proost met een alcoholvrij alternatief met zoveel smaak dat ’t een feest is om te drinken! Deze bloemige mocktail met limoen, basilicum en vlierbloesem heeft een elegante balans tussen zoet en zuur. Perfect voor een zomerdag buiten!
-
- Klaar om te drinken – schenk direct in een mooi glas
- Naar eigen smaak af te maken met limoen of verse basilicum
- Verrukkelijk bij salades en Italiaanse gerechten
Voor de drankjes van The Mocktail Club wordt geëxperimenteerd met de meest bijzondere smaakcombinaties. De alcoholvrije cocktails worden gemaakt van de beste, natuurlijk ingrediënten, met zo min mogelijk ongeraffineerde rietsuiker en in een duurzame verpakking.
Oh la la, ideaal voor een verrukkelijke vulling, deze échte Franse galettes! Daarmee bent u in een handomdraai even op vakantie in het zuiden!
- Uit de keuken van Beillevaire in Machecoul
- Traditioneel bereid met boekweit
- Per verpakking vier stuks, dus samen smullen
Beillevaire staat bekend om zalige zuivel – perfecte gerijpte kazen, roomboter en bijzondere desserts. Pascal en zijn vrouw Claudine bezoeken in Frankrijk de beste boeren in elke regio, op zoek naar de mooiste producten. En die delen wij graag met u!
Cadeau voor mama! Luxe bonbons in een mooie verpakking van chocolatier Van Soest. Deze ambachtelijk vervaardigde bonbons zijn gemaakt met melk, witte en pure chocolade, en verse ingrediënten waaronder noten en gekonfijt fruit. Een overheerlijke traktatie voor bij de koffie, maar vooral een perfect geschenk voor Moederdag!
Let op | Sommige bonbons bevatten alcohol
Dit deeg voor Feel Good Madeleines smaakt zalig zoet naar sinaasappel en bakt u thuis vers en knapperig in de meegeleverde bakmal in de vorm van hartjes.
Franse madeleines zijn versgebakken het allerlekkerst – dan hebben ze een gekaramelliseerd, krokant randje en een zachte, zoete binnenkant. Met het deeg en de tips van chef Auke Blom bakt u ze zelf in een handomdraai goudbruin! Deze madeleines zijn gemaakt van pure ingrediënten zonder extracten en e-nummers.
Dit madeleine deeg wordt geleverd inclusief hartvormige madeleine bakvorm!
Bestel ook de handige siliconen schelpvorm voor de klassieke madeleine
Over de chef
Chef Auke Blom heeft de sterrenkeukens van het vasteland verruild voor het ruime sop, waar hij als privéchef meevaart op een schip. Het toeval wilde dat de oma van de kapitein Madeleine heette en de chef gek is op deze verrukkelijke koekjes en ze zodoende regelmatig uit de oven kwamen. Niet alleen aan boord werd enthousiast gereageerd – de madeleines werden uitgedeeld in de havens, waar elke keer weer werd uitgekeken naar zijn komst én die van versgebakken koekjes. Chef Auke wilde de koekjes met zoveel mogelijk mensen delen en Feel Good Madeleine’s was een feit!
Tips van Auke Blom
- Bespuit de mal met bakspray of vet deze in met gesmolten boter.
- Er zijn twee manieren om het deeg in de mal doen:
- open de spuitzak om direct in de mal te spuiten. Let op: het deeg smelt in de oven, dus u hoeft het niet met een lepel te egaliseren;
- spuit het deeg in een bakje. Met een eetlepel maakt u een canelle en schept deze in de mal. Dip de lepel na elke canelle in warm water zodat het deeg goed van de lepel blijft glijden.
- Bak de madeleines 15 minuten in de oven op 180 °C
- Draai de madeleines direct om wanneer ze uit de oven komen. Hierdoor worden ze krokant. U ziet na paar minuten dat ze gaan glanzen en een karamel randje hebben.
- Bak de koekjes en geef ze cadeau in het mooie doosje!