Chic aan tafel kan snel – met de rijkgevulde runderrollade van Rijks, het restaurant van chef Joris Bijdendijk!
Citeaux kaas
Deze abdijkaas is gemaakt van gethermiseerde koemelk van het type Reblochon, die sinds 1930 door Cisterciënzer monniken van het klooster Abbaye Notre-Dame-de-Cîteaux geproduceerd wordt.
De monniken wijden hun leven aan kaas maken en bidden! De rijping vindt traditioneel plaats gedurende drie tot zes weken op 12° Celsius in een kelder.
De melk die voor deze kaas gebruikt wordt, is uitsluitend afkomstig van de Montbéliardekoeien, uit de kudde van het klooster.
Deze kleinschaligheid in het klooster maakt dat er per jaar zo’n 70 ton van deze kaas geproduceerd wordt.
De kaas is zeer mild en fijn van karakter, wanneer jong, robuust en krachtig, aromatisch wanneer wat ouder, In het zuivel zitten mooie kleine oogjes.
Lindenhoff Pizza Box
Met deze Overherlijke pizza’s laat je iedereen genieten. Naast de knapperigste pizzabodem en de beste Italiaanse ingrediënten wordt de pizza belegd met eetbare roos: raddichio Rosso Fiore. Dat is nog een culi-cadeau voor foodies. Buon appetito!
Deze box bevat:
- Pancetta tesa
- Radicchio fiore
- Gasconne salami
- Mizuna
- Burrata
- Siciliaanse cherry-tomaten
- Basilicum
- Pizzabodems
- Passata della nona
- Geraspte jonge kaas
- Geraspte parmigiano
In de pizzabox vindt u verschillende ingrediënten om mee de keuken in te duiken. Beleg hoe u ’t zelf het allerlekkerst vindt of probeer onze suggesties eens!
- Pizza radicchio met pancetta Tesa
- Pizza Gasconne salami met mizuna
- Pizza burrata, basilicum en Siciliaanse cherrytomaten
Maak ‘m helemaal af!
Nóg lekkerder? Bestel er dan deze extra smaakmakers bij!
Diavolio olijfolie met chilipeper en oregano
Lindenhoff Cadeaubon Box met Champagner Bratbirne (0%)
Een echt cadeau waarbij iedereen kan smullen naar eigen smaak. Hiermee geeft u een fantastische fles alcoholvrije champagne en onze Lindenhoff Cadeaubon. Zo kan iedereen kiezen uit alle producten in onze webwinkel of bij onze boerderijwinkel de Marché. Denk aan een mooie côte de boeuf voor het kerstdiner, de Groente & Fruit Box met alle knollen en kolen uit het seizoen of de verrassende kaasplank geselecteerd door onze kaasmeester!
Onze selectie:
Prijs, exclusief bezorgkosten:
The Mocktail Club | Grapefruit & vanille
Proost met een alcoholvrij alternatief met zoveel smaak dat ’t een feest is om te drinken! Het licht bittere van roze grapefruit wakkert de eetlust aan en maakt het een perfect aperitief voor uw diner. Een elegante mocktail met vanille en een subtiele vleug framboos.
Voor de drankjes van The Mocktail Club wordt geëxperimenteerd met de meest bijzondere smaakcombinaties. De alcoholvrije cocktails worden gemaakt van de beste, natuurlijk ingrediënten, met zo min mogelijk ongeraffineerde rietsuiker en in een duurzame verpakking.
The Mocktail Club | Basilicum & vlierbloesem
Proost met een alcoholvrij alternatief met zoveel smaak dat ’t een feest is om te drinken! Deze bloemige mocktail met limoen, basilicum en vlierbloesem heeft een elegante balans tussen zoet en zuur. Perfect voor een zomerdag buiten!
Voor de drankjes van The Mocktail Club wordt geëxperimenteerd met de meest bijzondere smaakcombinaties. De alcoholvrije cocktails worden gemaakt van de beste, natuurlijk ingrediënten, met zo min mogelijk ongeraffineerde rietsuiker en in een duurzame verpakking.
Franse galettes de sarrasin
Oh la la, ideaal voor een verrukkelijke vulling, deze échte Franse galettes! Daarmee bent u in een handomdraai even op vakantie in het zuiden!
Beillevaire staat bekend om zalige zuivel – perfecte gerijpte kazen, roomboter en bijzondere desserts. Pascal en zijn vrouw Claudine bezoeken in Frankrijk de beste boeren in elke regio, op zoek naar de mooiste producten. En die delen wij graag met u!
Special | Staafbonbons van chocolatier Van Soest
Cadeau voor mama! Luxe bonbons in een mooie verpakking van chocolatier Van Soest. Deze ambachtelijk vervaardigde bonbons zijn gemaakt met melk, witte en pure chocolade, en verse ingrediënten waaronder noten en gekonfijt fruit. Een overheerlijke traktatie voor bij de koffie, maar vooral een perfect geschenk voor Moederdag!
Let op | Sommige bonbons bevatten alcohol
Madeleine deeg framboos met bakvorm
Dit deeg voor Feel Good Madeleines smaakt zalig zoet naar sinaasappel en bakt u thuis vers en knapperig in de meegeleverde bakmal in de vorm van hartjes.
Franse madeleines zijn versgebakken het allerlekkerst – dan hebben ze een gekaramelliseerd, krokant randje en een zachte, zoete binnenkant. Met het deeg en de tips van chef Auke Blom bakt u ze zelf in een handomdraai goudbruin! Deze madeleines zijn gemaakt van pure ingrediënten zonder extracten en e-nummers.
Dit madeleine deeg wordt geleverd inclusief hartvormige madeleine bakvorm!
Bestel ook de handige siliconen schelpvorm voor de klassieke madeleine
Over de chef
Chef Auke Blom heeft de sterrenkeukens van het vasteland verruild voor het ruime sop, waar hij als privéchef meevaart op een schip. Het toeval wilde dat de oma van de kapitein Madeleine heette en de chef gek is op deze verrukkelijke koekjes en ze zodoende regelmatig uit de oven kwamen. Niet alleen aan boord werd enthousiast gereageerd – de madeleines werden uitgedeeld in de havens, waar elke keer weer werd uitgekeken naar zijn komst én die van versgebakken koekjes. Chef Auke wilde de koekjes met zoveel mogelijk mensen delen en Feel Good Madeleine’s was een feit!
Tips van Auke Blom
- open de spuitzak om direct in de mal te spuiten. Let op: het deeg smelt in de oven, dus u hoeft het niet met een lepel te egaliseren;
- spuit het deeg in een bakje. Met een eetlepel maakt u een canelle en schept deze in de mal. Dip de lepel na elke canelle in warm water zodat het deeg goed van de lepel blijft glijden.
Moederdag | Brunch
Hier maakt u elke mama blij mee! Mooie bloemen in een vaas, de tafel gezellig gedekt of juist smullen van al het lekkers in bed – het is moederdag! Verwen de liefste met een verrukkelijke brunch. Verras haar en ga aan de slag met het beste van de boerderij!
Speciaal voor mama geselecteerd:
*Dat wordt genieten, maar nog even de keuken in! In de box vindt u de ingrediënten om de liefste te verwennen, maar de broden gaan nog even de oven in, de crêpes moeten nog worden verwarmd en de sinaasappels uitgeperst!
Bereiding
Franse tarwecrêpes
- Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur
- Haal de crêpes uit de verpakking en verwarm één voor één in de pan, aan beide kanten
- U heeft geen extra olie of boter nodig
- Naar smaak | Smelt de chocolade drups en giet dit over de crêpes. Serveer met de verse aardbeien
Rustieke bolletjes van vanmenno
- Verwarm de oven voor op 200 °C
- Haal het bollen uit de verpakking en plaats op een rooster
- Bak ongeveer 10 minuten af
- Naar smaak | Beleg met de mortadella, charmeur kaas en een gebakken ei of roerei!
Sinaasappels om uit te persen
- Bewaar de sinaasappels eventueel koud voor gekoeld sap
- Snijd vlak voor serveren de vruchten doormidden
- Gebruik een citruspers om het sap eruit te persen
- Naar smaak | Zeef het sap als u niet teveel pulp in uw glas wilt
- Naar smaak | Giet een beetje sap in een champagneflûte. Vul voorzichtig aan met mousserende wijn, et voilà – een mimosa!
Brioche met chocolade
- Verwarm de oven voor op 160 °C
- Haal de brioche uit de verpakking en plaats op een rooster
- Bak ongeveer 6 minuten af
- Naar smaak | Gebruik de eieren ook om wentelteefjes te bakken van de brioche! Lekker met gesmolten chocolade drups en verse aardbeien
Maak de brunch compleet met een glas bubbels!
Onze wijnsuggestie – Aimery Cremant de Limoux Grande Cuvée 1531
Elegante mousserende wijn met aroma’s van groene appels en honing; een zachte aanzet in de mond en een vol bouquet van witte bloemen en wit fruit.
| Bestel |
Of kies een alcoholvrij alternatief
Onze suggestie – HopHout mousserende thee
Een verrukkelijk alcoholvrij alternatief – bruisende veldthee uit de natuurlijke omgeving van het Betuws Wijndomein. HopHout Thee is ‘cold brew’, een koud getrokken en mousserende thee cuvée, gerijpt op houten wijnvaten. Een melange van pure ingrediënten als kamillebloem, munt, jasmijn, verveine en een hint van hop en hout. Proost!