Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Agria aardappel

Agria aardappel Biologisch

Een Nederlandse, vrij grote aardappel die we direct van de boer overnemen. Hij wordt geteeld op kleigrond en is alleen in de herfst en de winter te krijgen. De goudgele aardappel is in 1986 speciaal ontwikkeld voor het maken van goede verse frieten en is daarmee een van jongere aardappelrassen. Desondanks is de soort veelzijdiger en kan deze ook worden gepoft en gekookt.

Knolselderij

Knolselderij Biologisch

Deze grote, vlezige knollen hebben een aromatische, zoete smaak en kunnen zowel rauw als verwarmd gegeten worden. Onze knolselderij is van november tot maart verkrijgbaar van de volle Nederlandse grond.

Lindenhoff Barbecue Box | Familie Favorieten

Favorieten voor de hele familie – deze barbecue box is gevuld met klassiekers om jong en oud van te laten smullen deze zomer! Geniet en gril burgers, zelfgemaakte varkenshaasbrochettes met paprika en ui en worstjes en speklappen om te delen. Maak ‘m compleet met een vers stokbrood, een frisse salade en zelfgemaakte barbecue saus. 

Op uw barbecue

  • Baambrugs big Varkenshaas 
  • Baambrugs big speklapjes
  • Kalfsworsten met nootmuskaat
  • Kleine Lindenhoff runderhamburgers
  • Italiaanse gele paprika
  • Ui

Maak uw barbecue compleet met knapperig brood

Rustiek stokbrood van vanmenno

Groot rustiek stokbrood afbak (ontdooid)

| Bestel |

Zelfs in Frankrijk kom je brood van deze kwaliteit nog maar zelden tegen. Een scherpe, knapperige korst en een onregelmatige structuur die crème wit is. Vol van smaak. Als je je ogen dicht doet en je proeft goed, denk je aan goudgele Franse tarwevelden op een bloedhete zomerdag. Gemaakt van alleen maar crèmekleurige tarwebloem van de mooiste Franse tarwe (t65 tradition française), water, zeezout uit de Guérande en een heel klein beetje gist.

Lindenhoff kaasplateau europees

Kaasplateau van de kaasmeester

Laat u verrassen door de selectie van onze kaasmeester! Speciaal voor u wordt een smaakvol plateau samengesteld van perfect gerijpte, ambachtelijke kazen uit het seizoen. Heerlijk bij de borrel of als dessert.

De foto is een voorbeeld – kazen die u ontvangt kunnen hiervan afwijken vanwege de voorraad

Wij kiezen ervoor om alle boxen zo duurzaam mogelijk bij u thuis te brengen. Daarom ontvangt u de producten in een doos gemaakt van gerecyclede materialen – deze kan worden hergebruikt en zorgt ervoor dat uw producten veilig en vers aankomen. Heeft u nog overige boodschappen besteld? Dan ontvangt u deze los naast de box. Zo gebruiken we alleen de nodige verpakking!

Schorseneren

Schorseneren

Deze wortelgroente wordt ook wel zwarte wortel genoemd om zijn donkere schil, maar heeft een mooi wit vruchtvlees. Naast het uiterlijk doet ook de smaak enigszins denken aan asperges, deze is nootachtig. Bij de bereiding van schorseneren is het van belang deze in water met citroensap te leggen zodat ze niet verkleuren. Het knolgewas is november tot maart verkrijgbaar van de volle kleigrond in de Flevopolder.

Kalfsworst met nootmuskaat en foelie

Dit wilt u op de barbecue – kalfsworst! Lekker knapperig en goudbruin gegrild vanbuiten en vanbinnen heerlijk mals. Speciaal voor de zomer heeft slager Nathan ze vast voor u gemaakt en ze op smaak gebracht met foeilie en nootmuskaat – warm en kruidig! De worsten zijn al voorgegaard, dus u hoeft ze alleen nog maar eenvoudig te grillen op de barbecue.

Lindenhoff Barbecue Box | Aan tafel!

Tijd voor ’n tuinfeest, want met deze barbecue box is het met z’n allen genieten aan een lange tafel vol bijzondere gerechten! Onze slager heeft spectaculaire stukken geselecteerd, de visboer zorgt voor zalige zalm en natuurlijk is de barbecue compleet met kipsaté, broodjes, seizoensgroenten en de allerbeste whiskey-bacon jam en burrata! 

Op uw barbecue

  • Simmentaler staartstuk
  • Dubbeldoel koe entrecôte
  • Gasconne runderburgers
  • Brioche bollen | Tom van Otterloo
  • Whiskey-bacon jam
  • Baambrugs big worst met citroentijm
  • Tomatenmelange
  • Paarse spitskool
  • Burrata
  • Noorse zalmfilets met vel
  • Rustiek afbakstokbrood | vanmenno
  • Indonesische saté van boerderijkippendij