Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Lindenhoff ereburger

Dit wilt u proeven, want onze ereburger is niet zomaar een burger! Deze is namelijk gemaakt van de beste kwaliteit Simmentaler entrecôte en Gasconne varkensbuik én won dankzij chef Laurentz Craane de titel ‘Beste hamburger van Nederland’! Nadat de chef zich had ingeschreven voor de wedstrijd belde hij slager Koos en zei: “Ik heb het mooiste stuk vlees nodig, maar dan als hamburger!” Na een aantal experimenten kwamen ze uit op deze grofgehakte burger met precies de juiste vlees-vet verhouding.

De ereburger zijn vers ingevroren. Ons advies is om de ereburgers niet nogmaals in te vriezen, maar gelukkig wilt u deze burgers meteen opeten!

Bacon & whiskey jam

Met deze Bacon & Whiskey jam van Chef Laurentz Craane maakt u uw hamburger helemaal af. Laurentz won al twee keer de prijs van de “beste burger van Nederland” en ontwikkelde speciaal voor Lindenhoff 3 heerlijke hamburger toppings. De jam is gemaakt van heerlijke knapperig gebakken Baambrugs big buikspek, Farmhouse ale bier en whiskey met een mooie balans tussen zoet, zout en vet. Wel even roeren voor gebruik!

1 potje bevat 180g.

courgette relish

Courgette relish

Met deze courgette relish van Chef Laurentz Craane maakt u de hamburger helemaal af. Laurentz won al twee keer de prijs van de “beste burger van Nederland” en ontwikkelde speciaal voor Lindenhoff 3 heerlijke hamburger toppings. De relish heeft  mooie balans tussen zoet, zout en vet.

1 potje bevat 180g.

geroosterde ketchup

Geroosterde ketchup

Met deze ketchup van Chef Laurentz Craane maakt u uw hamburger helemaal af. Laurentz won al twee keer de prijs van de “beste burger van Nederland” en ontwikkelde speciaal voor Lindenhoff 3 heerlijke hamburger toppings. De ketchup is gemaakt van langzaam geroosterde Datterino tomaten voor een heerlijke pure tomatensmaak, aangevuld met specerijen.

1 potje bevat 180g.

Karnemelk

Deze volle boerenkarnemelk van boerderij Giessenlander heeft een romige, licht zure smaak. Voor de productie wordt de melk van de koeien, die kunnen grazen in het Groene Hart, gepasteuriseerd.

Gasconne varkenshart

Gasconne varkenshart

Het varkenshart heeft een zachte structuur en een delicate smaak. Met de juiste bereiding is varkenshart een heerlijk gerecht, en daarnaast ook zeer mager.

Een Gasconne varkenshart weegt ongeveer 200 gram.

Verse Baambrugs big chorizo (ontdooid)

Baambrugs big chorizo

Onze biggen scharrelen rond in het Hollandse Baambrugge, maar doen het ook heel goed met een internationaal tintje in deze Spaanse klassieker. Onze slagers maken de kruidige worsten op smaak met verschillende specerijen. Lekker pittig door cayenne en prachtig rood door paprika. U kunt de chorizo grillen op de barbecue of verwerk ‘m in een andere Spaanse klassieker – tortilla!  

Olijfolie original basisolie olives&More

Olijfolie original

Producent Gerard Veá
Land Spanje
Streek Catalonië
Olijfsoort Empeltre, Picual, Arbquina
Smaak fruitig, rijp
Bitter zacht
Peper mild

Deze spaanse olijfolie is een milde extra vierge olie, perfect als basisolie voor in de keuken. De olie is namelijk te gebruiken bij zowel koude als warme bereidingen.

Limonadesiroop Rabarber

Sjoerd en Leslie, zijn de limonademakers van Saru Soda en maken heerlijke siropen, die jezelf kunt mengen tot limonade, frisdranken en cocktails. Leslie is begonnen met het maken van vlierbloesemsiroop voor zijn kraam op de Noordermarkt waar zijn voorraad binnen no-time op was dus dat smaakte naar meer!

De siroop van de mannen van Saru Soda is een biologische limonadesiroop, die ambachtelijk door de mannen wordt gemaakt met verse en natuurlijke producten en bevatten geen toevoegingen. De siropen zijn bedoeld voor frisdrank, maar zeker ook goed te gebruiken voor cocktails of desserts.

In 1 fles frisse limonadesiroop Raberber zit 0,5 liter, waarmee zeker minimaal 30 heerlijke glazen limonade gemaakt kunnen worden.