Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Gasconne kalfsnek

Gasconne kalfsnek

De kalfsnek is een prachtig stuk doorregen vlees om langzaam te garen: misschien wel het mooiste stukje stoofvlees dat het kalf in zich meedraagt. Erg geschikt om bijvoorbeeld de Franse klassieker ‘Blanquette de veau’ mee te maken.

Gesneden boerenkaas komijn

Gesneden boerenkaas komijn

Een romige boerenkaas die speciaal voor Lindenhoff wordt gemaakt van volvette rauwe koemelk en komijnzaadjes. De komijn geeft een kruidige, pittige smaak aan de jong belegen kaas met een minimaal vetpercentage van 48% dat wordt gemaakt op boerderij “Giessenlander” nabij Giessenburg in Zuid-Holland. Deze kaas is niet alleen lekker bij ontbijt of lunch, maar wordt ook wel bij gerechten gebruikt.

Gesneden boerenkaas fenegriek

Gesneden boerenkaas fenegriek

Deze jong belegen boerenkaas wordt speciaal voor Lindenhoff gemaakt met fenegriekzaad dat een walnootachtige, kruidige smaak geeft aan deze mild romige kaas. Fenegriek wordt al sinds het Oude Egypte gebruikt om zijn geneeskrachtige eigenschappen en is in Azië onderdeel van kruidenmixen voor curries. Net als onze andere Boerenkazen wordt deze gemaakt van rauwe koemelk met een vetpercentage van minimaal 48% door de familie Kuiper op kaasboerderij “Giessenlander” nabij Giessenburg in Zuid-Holland.

Lindenhoff Cadeaubon voor de Marché

De Lindenhoff cadeaubon wordt per post verstuurd of toegevoegd aan uw bestelling.

Wilt u vrienden, familie of een collega culinair verassen? Dan geeft u met de Lindenhoff Cadeaubon een geschenk waarbij iedereen kan genieten naar eigen smaak. Zo kan iedereen kiezen uit alle producten in onze webwinkel of bij onze boerderijwinkel de Marché. Denk aan een bijzonder stuk vlees van onze authentieke rassen, de Groente & Fruit Box met alle knollen en kolen uit het seizoen of de verrassende kaasplank geselecteerd door onze kaasmeester!

 

Ibérico presa (ontdooid)

Ibérico presa

De Presa is een bijzonder stuk vlees dat wordt gesneden uit het gedeelte tussen de nek en schouder van het Spaanse Iberico varken. Het malse vlees is prachtig dooraderd, heerlijk vol van smaak en perfect om te braden of op de barbecue te bereiden.

Pasta Spaghetti

Pasta Spaghetti

Deze spaghetti is gemaakt van stevig durumbloem. De pasta wordt gemaakt in Italië en wordt geimporteerd door onze leverancier van Italiaanse specialiteiten, Casa del Gusto.

Voor deze pasta worden granen van de beste kwaliteit gebruikt. De pasta heeft hierdoor een heerlijk uitgesproken smaak en kookt perfect ‘al dente’.

1 zak pasta weegt 500 gram.

Citroen hoplimonade

Citroen hoplimonade

De limonade is een samenwerking tussen Brouwerij Troost en Saru Soda. Omdat niet iedereen altijd bier wil drinken werd de citroenlimonade ontwikkeld door chefkok Piet. Volgens brouwmeester Peter-Derk wordt alles lekkerder door hop. Dus is besloten de limonade te dryhoppen met de hopsoorten Citra en Cascade. Het resultaat is een heerlijk limonade met fris aroma van de citroen.

1 flesje bevat 330ml
0% acohol

Gingerbeer

Gingerbeer

Brouwerij Troost ontwikkelden in samenwerking met Saru Soda een limonade met gefermenteerde gember. Door gebruik te maken van gefermenteerde gember krijgt de limonade een heel ander aroma, en is daardoor geen gingerale. De milde, lichtpittige gemberdrank is op smaak gebracht met citroen en kaneel.

1 fles bevat 330ml.
0% alcohol.

Lindenhoff Kaasplateau Box | 5 kazen

Laat u verrassen door de selectie van onze kaasmeester! Speciaal voor u wordt een smaakvol plateau samengesteld van perfect gerijpte, ambachtelijke kazen uit het seizoen. Heerlijk bij de borrel of als dessert.

De foto is een voorbeeld – kazen die u ontvangt kunnen hiervan afwijken vanwege de voorraad

Boeren yoghurt naturel Biologisch

In Rolde, midden in het Nationaal Park De Drentse Aa, gebeurt iets bijzonders. Hier wordt op ambachtelijke wijze de biologische yoghurt van Lindenhoff geproduceerd. Er wordt gewerkt met traditionele methodes en recepten die in de moderne zuivelindustrie vrijwel niet meer gebruikt worden, simpelweg omdat ze te veel tijd kosten of te veel vakmanschap vragen. Deze boerenyoghurt wordt gemaakt van volvette koemelk, een echt natuurproduct waarvan de smaak en het vetgehalte met het seizoen mee veranderen. De yoghurt wordt in de ketel gerijpt en na zo’n 20 uur — wanneer deze de perfecte zuurgraad heeft bereikt —  voorzichtig met de hand glad geroerd en afgevuld in de flessen. Het resultaat is een extra stevige en smakelijke yoghurt!