A lovely selection of bites and two bottles of cava for the upcoming holiday season!
If you’re looking for a lovely charcuterie board to share with family and friends, look no further! This platter consists of a selection of delicious cheeses, an assortment of hand-crafted charcuterie and various other bites to graze on. Perfect for a festive evening with a glass of cava, this sensational platter box has everything you need for a touch of decadence this season.
Curious what you’ll find in this box? We’ve listed the items for your down below:
- Cava Brut
- Oudwijker Colosso
- Vacherin mont d’or AOP
- Rommadou hervē
- Kamiel
- Goudse farmers overlay cheese 3,5 year old
- Rustic bread to share
- Sliced and smoked Simmentaler ribeye
- Sliced san danielleham
- Brandt & Levie truffel
- Pan de higo
- Grapes
- Honey roasted pecan
- Quinces jelly from own kitchen garden
This box contains the best of Lindenhoff artisan delicacies: a wonderful selection of festive ingredients and treats to help you prepare for the upcoming holidays. There’s something for everyone to enjoy, ranging from delicious Cremant from winery Aimery de Limoux to an extraordinary bacon and whiskey jam to top your burger with.
Curious what you’ll find in this box? We’ve listed the items for your down below:
- Cremant wine Aimery de Limoux Grande Cuvée 1531
- Limoncello of Thoob
- WeisenObst Cider
- Dutch Zeelandic seasalt
- Pasta sauce from Restaurant Toscanini in Amsterdam
- Dutch Soy sauce from Tomasu
- Sambal from Grandfather Co – the father of chef Syrco Bakker
- Diavolio olive oil with chili and oregano
- Lindenhoff bacon – whiskey jam
- Lindenhoff garlic mayonaise
- Carpaccio di Tartufo Estivo from Gianni Tartufi & Figli
- Pecan nuts
- Chocolate Perigord walnuts
Discover our sommelier’s picks for the best wines to celebrate with this festive season.
Plaisir
This dry white wine is full bodied with aroma’s of apple, vanilla and herbs. Plaisir is a wine that pairs wonderfully with white meat and earthy flavours like truffle and mushrooms.
Rhône
This is an open elegant wine, characterised by aromas of ripe cherries and light chocolate with silky tannins. Ideally served with grilled dishes and young cheeses.
Champagne
A blissfully dry champagne, rich in taste and a lively flow of small bubbles. Fresh refined tones of citrus and unmistakable minerality with a salty acidity that pairs excellently with oysters and lobster.
Champagner Bratbirne
Cheers! This effervescent alcohol-free aperitif is made with the old pear variety Champagner Bratbirne from Germany, a fruit high in tannins. The juice makes for a delicate drink, which is uncorked after bottle fermentation to lose alcohol at a slow pace. The flavour is subtle and floral, with a hint of nutmeg. An elegant alternative to sparkling wines, with a dry finish.
Almonds
Roasted almonds coated in chocolate and cocoa/cinnamon, handmade by chocolatier van Soest. Selected for you to enjoy while you decide which bottle to open first.
We hebben dit jaar wederom weer een spectaculair en verrukkelijk 3-gangen kerstdiner speciaal voor jullie geselecteerd door onze kerstchef! We houden nog even geheim wie onze Kerstchef is – maar houd ons in de gaten! Want dit kerstmenu om samen te delen wilt u op tafel serveren voor uw familie.
Een tafel vol royale schalen waar de hele familie naar hartelust van kan opscheppen. Met de creativiteit van onze Kerstchef, de prachtige seizoensproducten van de Lindenhoff boerderij én uw kookkunsten zet u een geweldig feestmenu op tafel, zonder gedoe. Exclusieve gerechten bomvol smaak en met een glansrol voor groenten. Dat is pas écht kerst aan tafel, als in een restaurant!
“De gerechten lenen zich geweldig om samen te delen en dit past super mooi bij de kerstgedachte. Het opmaken van de borden kost vaak teveel tijd die je liever besteedt aan je familie en vrienden. Ik doe dat thuis ook, het is de perfecte manier om samen te genieten van lekker eten. Alle combinaties zijn mogelijk dus bestel gerust een combinatie van vlees & vega zodat iedereen naar hartelust kan opscheppen. Zelfs de grootste vleeshebbers willen het vegetarische hoofdgerecht echt niet missen!
– Kerstchef Lindenhoff
- Kies uit de 6 gerechten van onze Kerstchef om uw 3-gangen samen te stellen (U kunt voor een vegetarisch of vlees menu gaan) en met hoeveel personen u aan tafel gaat
- U kunt het menu nog verder uitbreiden met de Lindenhoff amuse box samengesteld door onze kerstchef of iets verrukkelijks voor bij de koffie of een kaasplateau
- Ga deze Kerst voor een geweldig feestmenu, zonder gedoe! Onze Kerstchef heeft al veel voor u voorbereid – zodat u kunt genieten van uw familie!
This Lindenhoff x Bistro Flores box for four people contains nearly everything you need to get started.
Almost everything to get started is included in this beautiful Lindenhoff x Bistro Flores box for four people. So let’s fire up the barbecue and enjoy! Together with chef Luuk and Chef Jorik, discover how to prepare these dishes on your own like a true chef.
CURIOUS WHICH DISHES YOU ARE GOING TO BE PREPARING?
The preparation of the dishes is are explained step by step by the chef on the exclusive recipe cards you receive in your box
- POTATO ROAST WITH SHEEP YOGHURT SAUCE AND SHEEP CHEESE FROM TEXEL
- BALLONTINE OF POINTED CABBAGE, CHANTHARELLES, RAISINS, BLACK GARLIC EN SAGE
- TOASTED FRENCH BAGUETTE WITH A SPREAD OF KOHLRABI, CHEESE, CARROT AND TARRAGON
- PURE CHOCOLATE MOUSSE BY CHOCOLATIER VAN SOEST WITH CRÈME CRUE AND FIGS
“Good quality makes you stand out! Lindenhoff puts a lot of effort into having a selection of the best products with high quality and excellent taste“
– Chef Luuk | Bistro Flores
In this box you will find the following ingredients from chef Luuk and Jorik!
- Pointed cabbage
- Chantharelles girolle
- Banana shallots
- Sage
- Garlic
- Raisins
- French baguette
- Bunched carrot
- Kohlrabi
- Tarragon
- Matured farmer’s cheese
- Lindenhoff mayonaise
- Farmhouse butter
- Bildtstar potatoes
- Sheep yoghurt
- Lemon thyme
- Sheep cheese from Texel
- Pure Chocolate mousse
- Milk
- Crème crue
- Figs
- Honey roasted pecans
- Guy A miot Chardonnay
- Exclusive recipe cards
What you’ll need from your own pantry: Sunflower oil, salt, white wine vinegar (or sweet white balsamic vinegar), pepper.
THIS IS WHAT YOU WILL PREPARE AND SERVE!
POTATO ROAST WITH SHEEP YOGHURT SAUCE AND SHEEP CHEESE FROM TEXEL
BALLONTINE OF POINTED CABBAGE, CHANTHARELLES, RAISINS, BLACK GARLIC EN SAGE
TOASTED FRENCH BAGUETTE WITH A SPREAD OF KOHLRABI, CHEESE, CARROT AND TARRAGON
PURE CHOCOLATE MOUSSE BY CHOCOLATIER VAN SOEST WITH CRÈME CRUE AND FIGS
The recipe cards are in Dutch. Do you need an English translation?
This Lindenhoff x Republiek box for four people contains nearly everything you need to get started.
Almost everything to get started is included in this beautiful Lindenhoff x Republiek box for four people. So let’s fire up the barbecue (or oven – the dishes can also be prepared indoors) and enjoy! Together with chef Gerrit, discover how to prepare these dishes on your own like a true chef. Gerrit takes you on a journey on how to cook the perfect côte de boeuf without fear, how the grill the vegetables and how to prepare his favorite dish from his restaurant at home; charred leek with a flavorful dressing.
CURIOUS WHICH DISHES YOU ARE GOING TO BE PREPARING?
The preparation of the dishes are explained step by step by the chef on the exclusive recipe cards you receive in your box
- SIMMENTALER DRY-AGED CÔTE DE BOEUF FROM THE BARBECUE
- CRISPY SMALL POTATO WITH PIMENTÓN
- LEEK WITH PARSLEY DRESSING
- GRILLED CRISPY COURGETTE
- CHARRED POINTED CABBAGE WITH CHILLI-BUTTER
“It’s a favorite for many and it a true pleasure to eat a cote de boeuf. Especially when you prepare it yourself, that is really fulfilling!”
– Chef Gerrit Marcus
READ MORE ABOUT RESTAURANT REPUBLIEK
In this box you will find the following ingredients.
- Simmentaler côte de boeuf dry-aged
- Italian round courgettes
- Farmhouse butter
- Thyme
- Lautrec garlic
- Sorrento lemons
- Biologic leek
- Parsley
- Small potato’s from dutch soil
- Dutch pointed cabbage
- A bottle of Rioja from Artuke
- Exclusive recipycards
What you’ll need from your own pantry: apple cider vinegar, salt, sunflower oil, olive oil, pimentón, red wine vinegar, dried chilli peppers
THIS IS WHAT YOU WILL PREPARE AND SERVE!
SIMMENTALER DRY-AGED CÔTE DE BOEUF FROM THE BARBECUE
LEEK WITH PARSLEY DRESSING
GRILLED CRISPY COURGETTE
CHARRED POINTED CABBAGE WITH CHILLI-BUTTER
CRISPY SMALL POTATO WITH PIMENTÓN
The recipe cards are in Dutch. Do you need an English translation?
GRATIS PRODUCT BIJ ONLINE BESTELLING
Liever iets online bestellen? Dan krijgt u als klant van ABN Amro MeesPierson een gratis verrassingsproduct bij uw bestelling.
Een wonderbaarlijk lekker gerecht: parelhoen rouleau. Alleen iets voor topchefs zou je denken. Gelukkig hebben wij het werk al voor je gedaan: huisgemaakt en kant & klaar. Dat is pas een easy kerst! De filets van parelhoen en de farce van de haasjes zijn door de traiteur handmatig in elkaar gerold en op lage temperatuur gegaard. Door deze bereidingswijze en de juiste specerijen is het vlees heerlijk vol van smaak. Je hoef je het tijdens een feestelijk diner alleen nog maar op te warmen. Thuis aan tafel, als in een restaurant!
Serveer het in plakjes gesneden in jouw favoriete kerstgerecht. Heerlijk met winterse bijgerechten zoals risotto, wortel, paddenstoelen. De rouleau is ook geweldig in salade met dressing en gebakken paddenstoelen.
Wil je graag iets echt bijzonders serveren tijdens de kerstborrel. Onze poelier heeft speciaal voor de feestdagen een gedroogde worst gemaakt van Hollands hertenvlees. Écht wild uit de vrije natuur. Heerlijke milde wildsmaak met kruidige aroma’s. Door de toevoeging van fenegriek krijgt de worst een unieke maar ook toegankelijk karakter zonder dat het ten koste gaat van de heerlijke smaak van hert. Dat is pas genieten!
De combinatie van een zorgvuldig opgezet jagersnetwerk, de vakkennis, jarenlange ervaring en een passie voor het ambacht maakt familiebedrijf Pieter van Meel toonaangevend op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en lokale producten. Thomas van Meel: “We kopen alles bij de bron, zodat we de kwaliteit en herkomst van onze producten altijd kunnen garanderen.”
Wat krijg je als een gepassioneerde slager en een ambachtelijk poelier gaan samenwerken? De allerlekkerste wildpaté van deze kerst! Een spannende smaakcombinatie van verfijnd Veluws hertenvlees met de subtiele toon van zoete kersen, port en amandel. Onmisbaar op de borrelplank, bij de brunch of als voorgerecht tijdens een luxe feestdiner. Let’s get the party started!
LET OP! kan kogel en/of botresten bevatten!