Salade met gegrilde perzik, gedroogde ham en burrata Pugliese

Salade met gegrilde perzik, gedroogde ham en burrata Pugliese

17 oktober 2018

Ingrediënten

2 perziken Veldsla Tomaatjes, gehalveerd Handje verse basilicum Pecannoten, geroosterd gedroogde ham Buratta Pugliese Balsamico azijn Voorraadkast: Olijfolie Grof zeezout Voor erbij: stokbrood en witte wijn Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Bereiding

  1. Verhit een grillpan op hoog vuur.
  2. Snijd de perziken in dunne plakken, bestrijk ze rondom met olijfolie en grill ze totdat er mooie grillstrepen ontstaan.
  3. Verdeel de veldsla op een schaal en leg de tomaatjes, basilicum, pecannoten, ham en plakken perzik erop.
  4. Scheur de buratta in grove stukken en verdeel over de salade. Besprenkel met Balsamico azijn, olijfolie en grof zeezout.
  5. Serveer met knapperig stokbrood en een frisse witte wijn.

Receptinformatie

  • Bereidingstijd: 10 min
  • Moeilijkheid: 1

More articles