Kersencake van Miljuschka

Kersencake van Miljuschka

28 juli 2020

Ingrediënten

8-12 personen // 50 minuten

60 gr koude boter, in klontjes 200 ml karnemelk 400 gr kersen, ontpit gewicht Slagroom (of een bol ijs)
Voorraadkast / zelf in huis halen 130 gr zelfrijzend bakmeel 40 gr kokosrasp 45 gr cacaonibs 70 gr suiker 100 ml amandelmelk 2 tl vanille extract Recept: Miljuschka

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180˚C.
  2. Doe het bakmeel, kokos, cacaonibs, suiker en het zout in een kom.
  3. Doe hier de koude boter bij en meng met uw vingertoppen de boter door het meel heen tot u een kruimelig beslag overhoudt.
  4. Voeg de karnemelk en de amandelmelk toe en mix het met een garde even door. Meng het niet te lang.
  5. Doe het over in een ondiepe bakvorm.
  6. Verdeel de kersen over het beslag en zet in de oven voor ongeveer 40 minuten of tot goudbruin en gaar.
  7. Serveer met slagroom of ijs

Receptinformatie

  • Bereidingstijd: 50 min
  • Moeilijkheid: 2

More articles