Ingrediënten
8-12 personen // 50 minuten
Voorraadkast / zelf in huis halen 130 gr zelfrijzend bakmeel 40 gr kokosrasp 45 gr cacaonibs 70 gr suiker 100 ml amandelmelk 2 tl vanille extract Recept: MiljuschkaBereiding
- Verwarm de oven voor op 180˚C.
- Doe het bakmeel, kokos, cacaonibs, suiker en het zout in een kom.
- Doe hier de koude boter bij en meng met uw vingertoppen de boter door het meel heen tot u een kruimelig beslag overhoudt.
- Voeg de karnemelk en de amandelmelk toe en mix het met een garde even door. Meng het niet te lang.
- Doe het over in een ondiepe bakvorm.
- Verdeel de kersen over het beslag en zet in de oven voor ongeveer 40 minuten of tot goudbruin en gaar.
- Serveer met slagroom of ijs
Receptinformatie
- Bereidingstijd: 50 min
- Moeilijkheid: 2