Havermout met kwark, vers fruit en pindakaas

Havermout met kwark, vers fruit en pindakaas

31 januari 2020

Ingrediënten

800 ml volle boerenmelk 200 g havermout 4 eetl. Nuthouse pindakaas 4 eetl. kwark (fromage frais) 125 g frambozen of aardbeien 125 g bosbessen of bramen 4 eetl. Acacia honing 4 theel. pompoenpitten, geroosterd Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Bereiding

  1. Verwarm een steelpan met melk, doe de havermout erbij en kook 1 minuut.
  2. Haal de pan van het vuur en laat 4 minuten met de deksel op de pan staan.
  3. Verdeel de havermoutpap over de kommetjes.
  4. Schep wat pindakaas en kwark op de havermout.
  5. Leg het fruit erop en bestrooi met pompoenpitten.
  6. Besprenkel met wat honing en serveer.

Receptinformatie

  • Bereidingstijd: 10 min
  • Moeilijkheid: 1

More articles