Gegrilde artisjok met geitenkaas

Gegrilde artisjok met geitenkaas

4 november 2019

Ingrediënten

2 artisjokken 100 gram zachte geitenkaas verse peterselie, fijngehakt VOORRAADKAST olijfolie van goede kwaliteit grof zeezout Let op: het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Kook de artisjokken circa 25 minuten, giet ze af en laat ze op de kop uitlekken en afkoelen
  3. Halveer de artisjokken en verwijder met een lepel de haartjes in het midden
  4. Verbrokkel de geitenkaas over de artisjok, bestrooi met wat verse peterselie en besprenkel met een scheutje olijfolie en grof zeezout
  5. Grill de artisjokken nog ongeveer 10-15 minuten in de oven, tot de geitenkaas is gesmolten en de artisjokken gaar zijn.

Receptinformatie

  • Bereidingstijd: 30 min
  • Moeilijkheid: 1

More articles