Griekse salade
Seizoen
summerGang
sideBereidingstijd
15 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
Bijgerecht voor 4 personen // tijd: circa 15 minuten
4 tomaten, in blokjes
1 komkommer, in blokjes
1 rode ui, in dunne halve ringen
4 takjes verse oregano, gerist
150 g Riviera olijven
1 klein teentje knoflook, geperst
100 g geitenfeta
Voorraadkast / zelf in huis halen:
2 eetl. olijfolie
2 eetl. citroensap
Bereiding
-
Meng in een kom de tomaten, komkommer, ui, oregano en olijven.
Tip: week eventueel de gesneden rode ui eerst een paar minuten in ijswater voor een mildere smaak. -
Klop in een kom een dressing van de knoflook, olijfolie, citroensap en breng op smaak met zout en peper.
-
Verbrokkel de geitenfeta over de salade en serveer.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.