Eggs Benedict met Kamper lamsham
Seizoen
springGang
lunchbreakfast
Bereidingstijd
20 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
Brunchgerecht voor 4 personen // Pasen // Tijd: 20 minuten
4 brioche broodjes, doorgesneden
1 Bokall Hollandaise saus
8 eieren
125 g Kamper lamsham
125 g Kamper lamsham
Voorraadkast
Scheutje azijn
Eggs Benedict met Kamper lamsham
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Verwarm de brioche broodjes kort.
- Verwarm de Hollandaise saus op laag vuur in een steelpannetje.
- Breng een laagje water aan de kook en voeg een scheutje azijn en zout toe. Draai het vuur laag, zodat het water niet meer borrelt. Breek een ei boven een kopje, en maak met een lepel een draaikolk in het het water. Laat het ei voorzichtig in de draaikolk glijden. Pocheer het ei 5 minuten. Laat de andere eieren op dezelfde manier in het water glijden.
- Beleg de brioche broodjes met Kamper lamsham, leg de eieren erop en serveer met een schepje Hollandaise saus.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.