Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Aangezuurde room voor bij de barbecue

Chef

Lindenhoff Barbecue Meester 2019: Kim Brunekreeft

Seizoen

summer

Gang

side

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

60 ml karnemelk

250 ml slagroom

Verse kruiden

Zout

Printen

Bereiding

Deze aangezuurde room van Lindenhoff Barbecue Meester Kim Brunekreeft is heerlijk bij geroosterd vlees, zoals bijvoorbeeld haar malse tomahawk van de barbecue.


  1. Voeg de karnemelk en slagroom samen en laat het mengsel 24 uur op kamertemperatuur staan in een afgesloten bakje staan zodat het op natuurlijke wijze kan aanzuren.
  2. Klop het mengsel na 24 uur tot een stevig maar luchtig geheel, dat net geen boter is.
  3. Breng de room op smaak met een flinke snuf zout en eventueel wat specerijen en kruiden, zoals gedroogde chilipeper en/of verse bieslook.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Aangezuurde room voor bij de barbecue
kim

over de Chef - Lindenhoff Barbecue Meester 2019: Kim Brunekreeft

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt