Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Crostini met wilde spinazie, burrata en ansjovis

Seizoen

summer

Gang

appetizer

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

4 plakken zuurdesem brood van As
6 eetl. olijfolie
1 teentje knoflook
1 potje Ansjovis Filetti di Acciuga in Olio di Oliva
350 g wilde spinazie
1 bol buratta
1/2 Sorrento citroen, geraspt

Zelf in huis halen:
1 theel. gedroogde chilivlokken

Printen

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Besprenkel de plakken brood ieder met 1 eetl. olijfolie en wrijf er met het knoflookteentje overheen.
  3. Grill de plakken brood in ongeveer 10 minuten krokant.
  4. Verhit in een koekenpan 2 eetl. olijfolie en bak de helft van de ansjovis in de olie.
  5. Voeg de spinazie toe en laat deze slinken.
  6. Verdeel de spinazie over het brood, scheur er wat van de burrata overheen en leg er nog wat ansjovis op.
  7. Besprenkel met wat geraspte citroenschil en gedroogde chilivlokken en serveer.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Crostini met wilde spinazie, burrata en ansjovis

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt