Havermout met kwark, vers fruit en pindakaas
Seizoen
springGang
breakfastBereidingstijd
10 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
800 ml volle boerenmelk
200 g havermout
4 eetl. Nuthouse pindakaas
4 eetl. kwark (fromage frais)
125 g frambozen of aardbeien
125 g bosbessen of bramen
4 eetl. Acacia honing
4 theel. pompoenpitten, geroosterd
Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.
PrintenBereiding
- Verwarm een steelpan met melk, doe de havermout erbij en kook 1 minuut.
- Haal de pan van het vuur en laat 4 minuten met de deksel op de pan staan.
- Verdeel de havermoutpap over de kommetjes.
- Schep wat pindakaas en kwark op de havermout.
- Leg het fruit erop en bestrooi met pompoenpitten.
- Besprenkel met wat honing en serveer.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.