Mozzarella met ansjovis en radicchio
Seizoen
springGang
sideBereidingstijd
10 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
handje hazelnoten, grof gehakt
1 grote bol buffelmozzarella of 2 kleine
handje pompoenpitten, grof gehakt
handje boerenkool
4 ansjovisfilets
1 eetl. citroensap
paar blaadjes radicchio, rode lof
VOORRAADKAST
50 ml goede olijfolie
2 eetl. dijon mosterd
1 eetl. maple syrup, ahornsiroop
Let op: het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn
PrintenBereiding
- Mix de ansjovis met de olijfolie met de staafmixer
- Meng de mosterd, het citroensap en de maple syrup en schenk dit over de boerenkool
- Kneed de boerenkool vervolgens goed met uw handen tot de bladeren zachter worden en laat even staan
- Verhit een koekenpan zonder olie en rooster de hazelnoten en pompoenpitten hierin
- Meng vervolgens de boerenkool met de rode lof, scheur de mozzarella erover en besprenkel met de ansjovisolie
- Bestrooi met de geroosterde hazelnoten en pompoenpitten en serveer.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.