Gevogelte Jus Lindenhoff
Beschrijving
Ambachtelijke jus met een rijke, diepe smaak. De jus wordt getrokken van de karkassen van kippen en kalkoenen met het idee dat het hele dier wordt gebruikt. Tijdens de bereiding van de jus zijn de groente en kruiden goed aangezet, karkassen gepinceerd en het vlees bruin gebakken voor een optimale smaakbeleving.
Meer informatie
ingrediënten
gevogelte (kip, kalkoen) 55%, water 30%, knoflook, wortel, witte wijn, prei, laurier, ui, thijm, knolselderij
Bereiding
Kippenragout: voeg dragon, witte wijn en de jus toe aan gebakken kippendijfilet. Voeg bloem toe voor een ragout met een rijke smaak. Paddestoelen spek jus: voeg de jus toe aan gebakken paddestoelen en spekjes. Heerlijk in combinatie met aardappeltjes. Geroosterde wortels: gril de wortels en voeg daar de jus aan toe. Serveer deze wortels bij kipfilet.
Voedingswaarden | per 100 g |
---|---|
Energie | 44 kcal |
Vetten | 5 g |
waarvan verzadigde | 1 g |
Eiwitten | 0,1 g |
Zout | 0,028 g |