Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Vacherin mont d’or AOP

--.-- 6259Eten, drinken en tabak > Voedselitems > Vlees, vis en eieren
500 gram

Beschrijving

Deze lichtzoete, smeuïge kaas wordt gemaakt met volle rauwe melk van Montbéliarde koeien uit de Franse Jura en wordt enkel van september tot en met maart geproduceerd. Onze Vacherin is afkomstig van La Fromagerie de Rousses. Hier rijpen de kaasjes drie weken lang op sparrenhout, waarbij ze dagelijks met pekel gewassen en gekeerd worden. Na aankomst bij Lindenhoff in Baambrugge is de Vacherin nog ruim twee weken geaffineerd en gewassen met Vin Jeaune. Pas dan is de kaas perfect gerijpt en op zijn absolute hoogtepunt qua smaak – en zó fluweelzacht dat je hem kunt uitlepelen!

20514 Lindenhoff

Meer informatie

ingrediënten

zuursel, stremsel(dierlijk), koemelk (rauw), zout

Voedingswaardenper 100 g
Energie1254 kJ
Energie302 kcal
Vetten25,4 g
  waarvan verzadigde16,2 g
Eiwitten18,5 g
Zout1,38 g