Special | Ravioli zalm kappertjes Leonardo Pacenti
Beschrijving
De beroemde ravioli van chef Leonardo Pacenti. Handgemaakte verse ravioli, met veel liefde bereid van pure, eenvoudige ingrediënten. De vulling van zalm en frisse kappertjes geeft de pastakussentjes een bijzondere textuur en een fijne, subtiele smaak. Vers gemaakt, met de beste ingrediënten, en daarna ingevroren zodat ze bewaard kunnen worden en niet stuk gaan. U doet ze bevroren in een pan kokend water met zout. Na ca. 5 minuten komen ze boven drijven en zijn ze klaar.
Voor de ravioli worden verse pastabladen gebruikt van biologische eieren en 100% Farina de semola di grano duro: fijn griesmeel van Durum tarwe. Dit is niet alleen gezonder, maar ook veel smaakvoller dan het tarwebloem waar veel verse pasta van gemaakt wordt. Deze ravioli smaken geweldig in combinatie met een simpele maar smaakvolle saus van olijfolie en boter met een beetje citroen, verse tijm en basilicum. 1 doosje is geschikt als hoofdgerecht voor 2 personen of een tussengerecht voor 3 á 4 personen.
Meer informatie
Bewaren
Gekoeld bewaren. Bereid de ontdooide ravioli bij voorkeur binnen 2 dagen.
Bereiding
Kook de pasta voor ongeveer 5-6 minuten in in zacht kokend water met ruim zout. Haal de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan, maar bewaar het kookvocht. Leg de ravioli in de pan met saus, voeg een eetlepel van het kookvocht toe en maak het 'gezellig’ in de pan zodat het gerecht één geheel wordt.