Special | Varkensgebraad met gember en steranijs
Let op – Deze exclusieve special voor kerst kan alleen besteld worden voor bezorging of ophalen na 23 december!
Beschrijving
Meer informatie
ingrediënten
varkensvlees 83%, ketjap (bevat soja) 2%, gembersiroop 1%, steranijs 1%, natuurlijke anti-oxydanten uit fruit&kruidenextract, zeezout, kruiden en specerijen , conserveermiddel - natriumbenzoaat, water
Bereiding
Dit varkensgebraad is al voorgegaard. Verwarm een oven voor op 150 graden Celsius en haal het varkensgebraad een half uur van te voren uit de koelkast. Haal het varkensgebraad uit de zak, leg in het aluminium braadbakje en giet het vocht door een zeef in een pan. Zet het gebraad in de oven voor +/- 45-60 minuten. Kook het kookvocht in tot ongeveer de helft. Laat het varkensgebraad minimaal 10 minuten rusten en smeer het gebraad tijdens het rusten een paar keer in met het ingekookte kookvocht.