Lindenhoff x Leonardo Pacenti | Ravioli aardappel en truffel
Beschrijving
Handgemaakte verse ravioli, rijk gevuld met witte truffel, Parmezaanse kaas en aardappel. Met veel liefde bereid van de pure, eenvoudige ingrediënten van Lindenhoff, uit de keuken van chef Leonardo Pacenti van restaurant Toscanini.
De witte truffel is een bobbelige paddenstoel die erg geliefd is in Italië – perfect in pasta dus! De smaak is aards, delicaat en onvergelijkbaar.
Voor de ravioli worden verse pastabladen gebruikt van biologische eieren en 100% Farina de semola di grano duro: fijn griesmeel van Durum tarwe. Dit is niet alleen gezonder, maar ook veel smaakvoller dan het tarwebloem waar veel verse pasta van gemaakt wordt.
Één doosje is geschikt als hoofdgerecht voor 2 personen of een tussengerecht voor 3 á 4 personen. Buon appetito!
Meer informatie
ingrediënten
griesmeel van harde tarwe 74%, gepasteuriseerd ei 18%, aardappel, bindmidel - natriumdifosfaten, peper, kurkuma, zout, water, witte truffelboter/aroma, emulgator - mono- en diglyceriden, room (bevat lactose), parmezaan
Bewaren
Gekoeld bewaren. Bereid de ontdooide ravioli bij voorkeur binnen 2 dagen.
Bereiding
Kook de pasta voor ongeveer 5-6 minuten in in zacht kokend water met ruim zout. Haal de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan, maar bewaar het kookvocht. Leg de ravioli in de pan met saus, voeg een eetlepel van het kookvocht toe en maak het 'gezellig’ in de pan zodat het gerecht één geheel wordt.