Fazantpaté met eekhoorntjesbrood
Beschrijving
Proef het najaar in deze verfijnde paté van fazant en eekhoorntjesbrood, delicaat met een nootachtige smaak. Door 1906- makers van charcuterie omhuld met Lardo di Colonnata voor een en zacht mondgevoel. Aards, kruidig en passend bij de warme geuren en kleuren van de feestdagen! Een echte traktatie bij de borrel.
“Geïnspireerd door de verhalen van zijn overgrootvader, begint Nathan nu zijn eigen slagers-avontuur. Net als Willem wil Nathan werken met de visie “pure en eerlijke producten maken”, net als in 1906, maar wel met zijn eigen, jonge touch! Nathan doet dit niet in de familieslagerij, die eer is voorbestemd aan zijn grote broer, maar met zijn eigen bedrijf ‘1906 – makers van charcuterie’”
Meer informatie
ingrediënten
varkensvet 37%, fazant 37%, kippenlever 25%, eekhoorntjesbrood 2%, ei, zout, zomertruffel (tuber aestivum vitt), aardappelzetmeel, kruiden en specerijen, varkensbouillon