Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Restaurant Concours | Saus Crazy Crab

--.-- 265
Sorry, dit product is niet beschikbaar

Beschrijving

Thuis aan tafel als in een restaurant, dat gaat met de bijzondere jus en te gekke sauzen van restaurant Concours heel makkelijk!

De Crazy Crab saus van chef Alex Zeelenberg kunt u rustig verwarmen – er hoeft alleen wat boter doorheen geroerd te worden! En zo wordt uw op de huid gebakken vis of verrukkelijk visschotel een echt feestmaal. Met de rijke smaak van onder andere Hollandse strandkrab, rode peper, room, verse kruiden en een scheut cognac – bon appétit!

590746 Lindenhoff

Meer informatie

ingrediënten

strandkrabben 50%, champignon, saffraan, cognac, bleekselderij, thijm, tomaat, knoflook, room (bevat lactose), rode peper - spaanse peper, ui, wortel, rozemarijn, sereh - citroengras, venkel, basilicum, laurier

Voedingswaardenper 100 g