Hertenboutrollade
Beschrijving
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
De rollade, vakkundig gesneden uit de schouder van het hert, is opgerold en geknoopt. Het zachte donkerrode vlees kunt u heerlijk in de oven braden. Serveer het met winterse groenten of fruit.
Meer informatie
Voedingswaarden | per 100 g |
---|
Recepten
Oorsprong
Poelier Pieter van Meel
Pieter van Meel groeide op in de polder ten noorden van Amsterdam, dat in de jaren ‘60 bekend stond om de vele poeliers die er waren gevestigd. Van Meel werd al jong gegrepen door het ambacht en leerde alles over kippen houden, fokken, vangen, slachten en panklaar maken. Ook ging hij graag mee op jacht in de polder. Hij opende op twintigjarige leeftijd een eigen poelierswinkel met producten van hoge kwaliteit. De kwaliteit en smaak van het wild en gevogelte van Pieter van Meel werd al snel opgemerkt bij topkoks. In 1984 opende Pieter van Meel een nieuwe onderneming en ontwikkelde zich tot ee ...
Meer over de boer