Hertenrugmedaillon
Beschrijving
Exclusief verkrijgbaar in de webwinkel.
Dit Nederlandse hertenvlees is fijn van draad en heeft een mooie wildsmaak. De rugmedaillon wordt vakkunddig uitgesneden door onze wildleverancier Pieter van Meel uit de dunne lende. Hertenmedaillon is een zeer verfijnd stukje vlees en daarom geschikt voor een korte bereiding. Heerlijk met bijvoorbeeld een mooie jus van port en sjalotten.
Meer informatie
ingrediënten
mix van kruiden
Recepten
Oorsprong
Poelier Pieter van Meel
Pieter van Meel groeide op in de polder ten noorden van Amsterdam, dat in de jaren ‘60 bekend stond om de vele poeliers die er waren gevestigd. Van Meel werd al jong gegrepen door het ambacht en leerde alles over kippen houden, fokken, vangen, slachten en panklaar maken. Ook ging hij graag mee op jacht in de polder. Hij opende op twintigjarige leeftijd een eigen poelierswinkel met producten van hoge kwaliteit. De kwaliteit en smaak van het wild en gevogelte van Pieter van Meel werd al snel opgemerkt bij topkoks. In 1984 opende Pieter van Meel een nieuwe onderneming en ontwikkelde zich tot ee ...
Meer over de boer