Baambrugs Big ravioli met savooiekool
Chef
Chef Leonardo PacentiSeizoen
winterGang
appetizerBereidingstijd
25 minutenMoeilijkheidsgraad
ingrediënten
Ingrediënten voor 4 personen
1 doosje Baambrugs Big ravioli
4 bladeren savooiekool
2 teentjes knoflook
boerenroomboter
Voorraadkast:
5 el olijfolie
peper en zout
Bereiding
-
- Breng een pan met gezouten water aan de kook.
- Snijd 4 bladeren savooiekool in grove repen en blancheer deze 4 minuten in het kokende water tot ze beetgaar zijn.
- Schep de geblancheerde koolbladeren uit de pan – niet afgieten.
- Doe de ravioli in de pan kokend water en kook deze in circa 4 minuten gaar.
- Verhit ondertussen in een andere pan de olijfolie. Plet de knoflook met de bodem van een pan en voeg toe aan de pan.
- Voeg de geblancheerde koolbladeren toe aan de pan en bak enkele minuten. Doe hier een klontje boter en wat versgemalen peper bij.
- Haal de ravioli met een schuimspaan uit de pan, maar bewaar het kookvocht. Voeg vervolgens de ravioli toe aan de pan met savooiekool, voeg wat kookvocht toe en maak het ‘gezellig’ in de pan zodat het gerecht één geheel wordt.
Leg 3 ravioli op ieder bord en serveer met parmezaanse kaas, versgemalen zwarte peper en eventueel naar smaak wat zout.
Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:
over de Chef - Chef Leonardo Pacenti
Ontdek meer recepten
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.