Ribollita soep van restaurant As
Beschrijving
Klassieke, Toscaanse groentesoep met tomaten, Hollandse bonen en cavolo nero. Rijkgevuld, hartverwarmend en dus perfect voor de winter. Ribollito is te vergelijken met minestrone, maar in plaats van pasta wordt brood gebruikt. Ribollire betekent in het Italiaans opnieuw koken, waarmee wordt bedoeld dat deze soep nóg smakelijker is wanneer deze even staat en opnieuw wordt verwarmd. En dat gaat nu makkelijk, want deze soep is met liefde bereid in de keuken van restaurant As, zodat u er thuis van kunt genieten. Maar let op: de ribollita is maximaal 2 weken houdbaar. Lekker met zuurdesembrood, Parmezaan en goede scheut extra vergine olijfolie
Meer informatie
ingrediënten
cavolo nero, scheemda erwt, olijfolie, rode wijnazijn, mosterdzaad, ui wit, knoflook, specerijen (geen allergenen), peper rood, wortel, bleekselderij, savoie kool, knolselderij, tomatenpuree
Voedingswaarden | per 100 g |
---|---|
Energie | 828,98 kJ |
Energie | 198 kcal |
Vetten | 8,2 g |
waarvan verzadigde | 2,8 g |
Koolhydraten | 23,3 g |
waarvan suikers | 4,8 g |
Eiwitten | 15,8 g |