Lindenhoff x foodies borrel
Het is borreltijd met een hoofdletter B! Samen met Foodies magazine hebben we drie feestelijke borrelgerechten voor u samengesteld met topproducten van het seizoen – hoeft u alleen nog voor de wijn en het gezelschap te zorgen. Bestel een box met alle ingrediënten voor een echt borrelfestijn. Of geef er één cadeau aan uw vrienden en familie, zodat u op afstand toch tegelijk kunt genieten van dezelfde lekkere hapjes op uw borrelplank. Proost!
Lindenhoff x Foodies borrel box
6 personen
€ 94,95
Ontdek de foodies borrel box met de ingrediënten voor drie heerlijk, feestelijke borrelgerechten: ossenhaascarpaccio met citroenmayonaise, tartaar van geroosterde biet en warm gerookte zalmrillettes! De ingrediënten bezorgen wij gekoeld bij u thuis en de recepten kunt u digitaal bekijken - geniet!
De ingrediënten voor een feestelijke borrel
X
|
LINDENHOFF
foodies
|
TARTAAR VAN BARBABIETOLE ARROSTO MET APPELKAPPERTJES EN BURRATA
Bereidingstijd circa 15 min.
Met deze prachtige geroosterde biet zet u in een handomdraai een heerlijke tartaar met burrata, balsamico en appelkappertjes op tafel. Gegarneerd met salade en extra lekker met wat plakjes knapperig stokbrood.
BARBABIETOLE ARROSTO
Primeur uit Italië, de Barbabietole Arrosto. Deze bieten worden direct na de oogst op het land geroosterd en ingeladen voor transport naar Lindenhoff. De geroosterde bieten hebben een aardse en zoete rooksmaak en smaken heerlijk in zowel warme als koude gerechten. Voor gerechten boordevol smaak, kookt u met seizoensproducten.
X
|
LINDENHOFF
foodies
|
OSSENHAASCARPACCIO MET CITROENMAYONAISE EN GEITENKAAS
Bereidingstijd circa 15 min. + 1 uur wachttijd
Maak deze zelfgesneden carpaccio heerlijk op smaak met romige citroenmayonaise, knapperige noten en pittige sla. Alleen nog wat zout en peper en de frisse geitenkaas maakt het helemaal af.
HET GEHEIM VAN DE BOERDERIJ
Het meest begeerde deel van de koe, waaruit onder andere de tournedos wordt gesneden. De ossenhaas is een dunne spier die op de lendewervels ligt en gedurende het leven van de koe bijzonder weinig uitvoert. Heel mals, fijne structuur, bijna geen vet of bindweefsel. Het geheim van Lindenhoff? Wij rijpen ons vlees minimaal 21 dagen in een speciaal daarvoor ontwikkelde rijpingskast. Dit zorgt voor botermals vlees met een prachtige, intense smaakbeleving. De smaak van een vakkundig gerijpte Simmentaler ossenhaas is ongeëvenaard – als u het eenmaal heeft geproefd wilt u gegarandeerd niet meer anders!
X
|
LINDENHOFF
foodies
|
RILLETTES VAN WARM GEROOKTE ZALM
Bereidingstijd circa 10 min. + 30 min. wachttijd
Geniet in deze rillettes van de heerlijke warm gerookte zalm van onze leverancier Jan Veerman. Romig en fris met citroen, werkelijk verrukkelijk op knapperig stokbrood.
VERSE VIS VAN VEERMAN
Naast mooi vlees genieten wij bij een diner ook van verse vis, dus maak kennis met Jan Veerman, onze visleverancier! Ooit begonnen op zijn zolderkamer en een met een handkar, maar nu is dit ambachtelijk familie bedrijf na ruim 25 jaar uitgegroeid tot een professioneel visleverancier, gespecialiseerd in het leveren van verse vis, schaal- en schelpdieren en gerookte vis. Kwaliteit, duurzaamheid en service staan bij hoog in het vaandel bij Veerman. Dagelijks kopen zij de dagverse vis rechtstreeks in bij de meest toonaangevende visveilingen van Europa. Bovendien werken ze nauw samen met leveranciers die bekwaam omgaan met de visstanden.
Deze wil ik proeven!EEN MAGAZINE VOL INSPIRERENDE RECEPTEN
Smaken deze borrelgerechten naar meer of wilt u nog meer heerlijke inspiratie van foodies?
HET GROOTSTE FOODIES KERSTNUMMER
Het is feest, want het grote kerstnummer van foodies staat vol inspirerende recepten voor feestelijke kerstvis, traditionele Engelse kerstcake, buffetgerechten om te delen en kerst binnen 30 minuten. Zo bent u helemaal klaar voor de lekkerste tijd van het jaar!
Zin in meer verrukkelijke inspiratie of wilt u het tijdschrift aan iemand cadeau doen? Ren dan nu snel naar de winkel en haal The Big Christmas Issue in huis of bestel hem in de foodies shop! Met dit dubbeldikke kerstnummer van 196 pagina’s aan inspiratie zit u dit jaar helemaal goed!