Harissa
--.--
265
Sorry, dit product is niet beschikbaar
Beschrijving
Pasta met pit! Harissa wordt gemaakt van chilipepers en is enorm aromatisch en smakelijk door knoflook, karwij- en korianderzaad, kaneel en rozenwater. Oorspronkelijk komt de dieprode pasta uit Noord-Afrika en kan ook worden gebruikt in Midden-Oosterse gerechten – marineer vlees, vis en kip of gebruik harissa om een saladedressing extra pit te geven. Een veelzijdige smaakmaker!
590696
Lindenhoff
Meer informatie
ingrediënten
karwijzaad, korianderzaad, rozenwater, gedroogde chili, paprikapoeder, knoflook, cider azijn, kaneel
Voedingswaarden | per 100 g |
---|---|
Energie | 410 kJ |
Energie | 99 kcal |
Vetten | 6,5 g |
Koolhydraten | 7,4 g |
waarvan suikers | 4,2 g |
Eiwitten | 1,8 g |
Zout | 2,5 g |