Smaakselectie door topchefs
In heel Nederland gekoeld thuisbezorgd
Exclusief voor Kerst op 21,22, 23 december

Truffelomelet van Buffet van Odette

Seizoen

spring

Gang

breakfast

Bereidingstijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

         

ingrediënten

3 dagverse eieren
4 plakjes truffelkaas
1 snee knapperig brood

Zelf in huis halen:
1 eetl. roomboter

Let op: Het is mogelijk dat seizoensproducten uit dit recept niet beschikbaar zijn.

Printen

Bereiding

  1. Klop de eieren los met een snuf zout en een scheutje water.
  2. Zet een koekenpan op hoog vuur en smelt de roomboter erin.
  3. Schenk het eimengsel erin en zet het vuur laag.
  4. Schuif vervolgens vanaf de randen steeds het ei naar het midden totdat al het ‘natte’ ei weg is.
  5. Leg de plakken truffelkaas erop en vouw de omelet in drieën.
  6. Laat de omelet nog heel even in de pan liggen zodat de kaas kan smelten en serveer met knapperig brood.

Aan tafel! Dit is onze serveersuggestie:


Truffelomelet van Buffet van Odette

Ontdek meer recepten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Laat ons weten wat u vindt

LINDENHOFF HORECA​

Welkom, leuk dat je er bent!

LINDENHOFF HORECA

Iedereen laten genieten van duurzame producten met authentieke smaak. Dat is als horecaleverancier al meer dan 30 jaar onze missie. 

LINDENHOFF MARCHÉ

Kom elke week van donderdag t/m zaterdag naar de Marché in Baambrugge en ontdek de beste seizoensproducten